lauantai 23. marraskuuta 2019

Kiva astutettu

Mikäli kaikki on sujunut onnelliset tähtien alla, elämme nyt aikoja, jolloin Kivan kohdussa solujen jakaantuminen on käynnissä.Astutukset sujui kuin oppikirjoissa, eli kauaa ei parilla nokka tuhissut, paitsi nalkeissa kyllä jökötettiin hyvä tovi.

Koska soidinmenot olivat varsin lyhyet (nopeat liikkeet ovat näyttäviä) eikä nalkkien aikanakaan tullut sutenöörille mieleen säätää mitään, niin "kihlajaiskuva" jäi ottamatta ja siksi laitan tähän liitteeksi erään suosikki kuvistani: pariskunta Näp ja Robin. Sehän on melkin sama: blondi prinsessa ja tumma sanakari. Koko ero tosin Ukolla ja Kivalla ole noin selkeä kuin mitä kuvan pariskunnalla. Toivotaan että Ukon ja Kivan "naimanaamat" kohtasivat ja joulun alla saadaan hyviä uutisia ultrasta.

Mikäli Ukko-Kiva yhdistelmän pentu kiinnostaa ja sinulla on tarjota aktiivinen, koiran koulutuksesta ja koiraharrastuksista kiinnostuntu koti, ta yhteyttä (miel. meilitse matkatoverit ÄT gmail.com), kerron mielelläni lisää. Perustiedothan löytyvät aiemmasta postauksesta toki.

(Toivottavasti) tulevat isovanhemmat Näp ja Robin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.