perjantai 9. joulukuuta 2011

Ei lumi, ei räntä...

... eikä edes hajonnut "mosse" pidä tätä porukkaa poissa TonTonin ja/tai Maisan treenilöistä :D Logististen ongelmien parissa ollaan siis painittu, mutta onneksi on olemassa ratkaisuja ;D

Joulukuu aloitettiin korkeanpaikanleirillä sylivekkien merkeissä, ja kappas: nehän onnistuu!! :o Woot-Woot!! Mörkö on siis tapettu, Elina sai iskettyä seipään sen selkään ja Toni vielä vähän seivästä väänsi :) Edelleen kyllä tunnustan, että Nääpiön kanssa sylivekit sujuvat paljon paremmin kuin Hipardin. Tosi hyvät treenit oli taas, vaikken kyllä paljoa jaksanut ottaa -> väsy, kipeä ja Hipin "kotiläksyn" kanssa taistelu oli rankka yhtälö, joten Hipillä yksi setti ja Näpillä sama treeni, keskityttiin aika paljon twisteihin koska mulla on taipumusta toimittaa Näp Albaniaan :/. Radan lukua käytiin läpi ja tuli todella hyvää tarkennusta päällejuoksun sääntöihin Tonilta. Kyllä se Toni vaan on viisas mies, ei voi muuta todeta. Ja oikeassa. Ei se ollut päällejuoksu paikka vaan ehdoton no-no. Sen sijaan twistin paikka oli ehdottomasti.

Maisan treeneihin mahduin taas molempien kanssa. Näp oli sangen näppärä jälleen <3 Twisti oli ensimmäisellä otolla mallia "Albania", toisella Näp pelasti, mutta kolmannella pääsimme samalle kartalle. Kyllä mulla vaan riittää opiskeltavaa tuon "saippuan" kanssa, jos en Näpin kanssa opi pitämään näppejäni kurissa, niin silloin en opi sitä koskaan, se jos mikä on saletti. Ihan uutena juttuna Näpille tehtiin pituudella vedättämistä ja kappas... sehän oppi senkin heti :) Pituuden jälkeinen elämä toi hyvin esiin Hipin ja Näpin tämän hetkisen eron: Näpille tarvittiin puolivalssia jotta sen sai mukaan ohjaukseen ja seuraavan aidan oikealle puolelle, Hipillä kiinni pitäminenkin oli jo vähän liikaa. Tai ei se pito vaan vapautus liian myöhään. No, treeniä lisää Näpille - ja mulle, niin kyllä se siitä.

Hip oli melkoisen Huikea pieni otus! No, kotiläksyä jouduttiin paiskomaan twistillä toooooosi paljon, mutta lopulta homma upposi kuin upposikin hipardin kaaliin. Ts. se ymmärsi että NYT tuo täti on ihan tosissaan. Jumalautsi mikä muutos asenteessa ja tekemisessä! Upeaa :) Upeaksi treenin teki myös se, että mun ennakoivat valssit & jaakotus/jenkkikäännös toimi kuin junan vessa <3 Ja huikeaksi se, että saimme radalle myös "vierailevan tähden", Annen Kidyn :) Kidy lipsahti Annelta radalle kanssamme ja mitäs me tehtiin? No, jatkettiin rataa Kidystä huolimatta :) Hip ei tainnut edes huomata Kidyn läsnäoloa ja veti aivan täydellisen puomin alastulon kaveri takalistossaan (tässä vaiheessa Anne sai Kidyn takaisin, hyvä niin ettei tullut yhteentörmäystä :D)

Keskiviikkona kipaistiin jälleen korkeanpaikan leirillä sekä Salen treeneissä. Tonin treenit sujui kivasti, tosin ratakaan ei ollut mikään paha. Koirakoulu on Hipardiin selvästi purrut ja se tsemppasi oikein tosissaan. Takaakierto valssistani olen tosi ylpeä, samoin rytmityksestä. Ja joo, kyllä se vetää kontaktit, jopa keinun, yksin loppuun asti vaikka ohjaaja pysähtyisi :) (sen sijaan mun lähellä oleminen puomilla on vaikeampaa).

Salen treeneissä Näpin kanssa päästiin tekemään sylivekkiä ja tehtiin niinkin hurja yhdistelmä kuin sokkari pakkovalssi jaakotus :o olin alkuun että ei me voida millään tuossa onnistua, eikä Näpille ole edes sokkareita tehty, mutta... toimi se!! En mä siis sitä epäillyt etteikö toimisi, vaan sitä että voiko Näpille sellaisen tehdä :) Näemmä voi :D Kolmenpisteen sääntöä kerrattiin Hannan ja Salen kanssa ja muistuttelin mieleeni myös Juhan valssi sääntöjä. Eli kaikin puolin erittäin antoisa treeni tämäkin :) Niin ja Näp pieni suoritti elämänsä ensimmäisen kerran pujottelun radan yhteydessä :o Se eei taidakaan olla niin pieni enää... kamalaa kuinka nopeasti se oppii, sillä itse asiassa tuo oli eka kerta kun pujotteluun ylipäätänsä lisättiin häiriö (liikkuva ohjaaja) ja edeltävä este. Kolme toistoa ja se oli sit siinnä -> enää ei menty Albanian kautta pujotteluun, vaan ohjauksen mukaan. Mutta tosi coolisti sitä täytyy kyllä viedä jos ei halua koiraansa kiinasta löytää.

Niin ja vetokausi on myös avattu! Hip kyllä ON husky! Voi jestas sitä innon ja riemun määrää kun se näki että NYT päästään vetämään. ei meinannut nahoissaan pysyä ja lähestulkoon veti itse4 valjaat päällensä :) Näp pääsi myös opiskelemaan valjakossa olon saloja, ja hyvinhän se lähti sujumaan. Tietenkin, kun Näpistä kerran on kyse :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti