sunnuntai 31. lokakuuta 2010

14 = mennyttä ja tulevaa

Lokakuun viimeisenä päivänä, eli siis eilen, Rakas, Paras ja Kaunein Teräsmummomme, Kali THE Kaamea täytti kunnioitettavat 14 vuotta! Eikä vieläkään ikä muoria paina, mitä nyt kuulo on - ihan oikeasti, heikentynyt. (Nuorempana kuulo oli vain sangen valikoiva ;)) Lisänimen THE Kaamea, Kalima ansaitsi nuoruusvuosinaan, Kali oli _todella_ kaamea ensimmäiset 3 vuotta; sen jälkeen se tasaantui sen verran että tuumin jotta ehkä tästä selvitään - ja 5 vuotiaana se oli oikea unelma jo.

Rakas, Raivostuttava Kalima; Neljääntoista vuoteen on mahtunut paljon - toivottavasti kokemuksia kertyy vielä rutkasti lisää. Mutta, päivä kerrallaan - kiitollisena jokaisesta hetkestä, niistä kaameistakin.





Marraskuun ensimmäisenä päivänä, eli siis tänään maanantaina, tulee Rakkaimmalle, Parhaimmalle ja Kauneimmalle Trio Kopakapanalle täyteen 14 vuorokautta! Seisomaan pyritään, kovasti nahistellaan ja silmätkin ovat jo raollaan. Ihanuudet - ehkä nuo kaikki kolme vois jäädä kotiin asumaan? ;)

Tää nukkuis niinku täsä
ja tää täsä
sammui kesken matkan
Ihana pieni perhe

2 kommenttia:

  1. Vähän hitaasti mutta varmasti Iskän omistajakin löysi sivut ja kuvat pennuista..Oi joi, ne kaikki taitaakin muuttaa meille...heh. Olen aivan myyty, en meinaa pysyä housuissa siihen asti, että pääsen näkemään pentuset livenä.

    Onnea vielä äiskälle, pennuille ja Sannalle!

    T. Sari V

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.