perjantai 24. helmikuuta 2012

Notkeita koira, jäykkä ohjaaja

Hipardin kanssa ollaan helmikuuta vietetty putkessa - hylly putkessa nimittäin. Syynä lienee "vähän" höpsö ja paljon jäykkä ohjaaja. Radat ovat olleet helppoja, mutta aina on tullut joku pikku viba jonka vuoksi tuloksena puutavaraa. No, yhden radan hyllytin ihan itse (tai siis tietenkin nuo kaikki, mutta tämä siis sillee keskeyttämällä). Jostain syystä Hip ei malttanut pysyä pujottelussa sisällä ja tilanne oli niin yllättävä että pistin Hipin kepeille uusiksi ja sit lähdin radalta pois. Vasta radan reunalla muistin, että niin, olisihan siinnä saanut jatkaa :D Että vain kontaktien uusimisesta veks. Tää on niin tätä kun ei osaa sääntöjä ;D

No, jos ohjaaja onkin höpsö ja jäykkä, niin koirat eivät onneksi ole kumpaakaan. Hip ja Näp käväisivät hierojalla; Hip pitkästä aikaa ja Näp ekaa kertaa elämässään (no kerran on ollut Elinalla vähän paijattavana aivan pienenä tyttönä). Hipardilla muutama agikoiran tyypillinen jumi, mutta siis hyvässä kunnossa. Ja Näp... ei mitään :) Kuulemma tosi elastinen ja kimmoisa ja huomaa että on fiksusti treenattu ja liikutettu nuori koira :)

No, taas kerran päivitys jäi tämmöiseen yleiseen diipadaabaan ajanpuutteen vuoksi. Jospa sitä joskus ehtisi/viitsisi kirjoittaa HETI ja treeneistä ja vähän tarkemmin. Mutta nyt mennään (taas) tällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti