tiistai 25. syyskuuta 2012

Hiilarit virallisesti

 Eli lopultakin se "Nopeiden Hiilareiden" virallinen esittely :) Nopeista Hiilareista tuli virallisesti "Nopeita N.niä" isänsä Haraldin (Noxu) mukaan, ja tässäpä ne rekisteri- ja kutsumanimet sekä onnelliset omistajat nyt viimeinkin aivan virallisesti.

Tricolor uros Tending Nimbler, "Kelpo", muutti Anna Mellerin perheeseen jatkamaan Tinon (VKM-05 HK1 BH TENDING FLASH FLYER) jalanjäljissä, eli hakukoiran ura siis erittäin kelvolliselle Kelpolle suunnitteilla.

Tending Nimbler, Kelpo Tricolor narttu "Ysi", Tending Native, muutti Kokkolaan Anders Kronqvistin tulevaksi agility hirmuksi. Antun vanhempi kisakoira on bordercollie Fresco ja Anttu myös kouluttaa agilityä "Pure Agility" yrityksessä yhdessä vaimonsa Johannan kanssa.

Tending Native, Ysi


Partasen Leena Reisjärveltä osoitti loistavaa makua kutsumanimen suhteen, eli By on By. Kunnon paimenkoiran nimi :) Virallisesti By on - tietenkin - Tending Neat, mikään muu nimi tälle pikku söpöliinille, ttrikki nartulle, ei olisi sopinutkaan. By'n seurana uudessa kodissa on kissojen lisäksi Leenan vanhempi kisakoira "Dina" (FIN TVA BH TENDING DINAH). By'n urasuunnitelmat taitavat olla vielä vähän avoinna, mutta en varmaan ihan metsään mene jos veikkaan päälajiksi tokoa ja sivulajiksi aksaa?

Tending Neat, By

Tricolor uros Tendig Nimbus, "Rocky" ei todellakaan jäänyt tähän "kotinurkille" pyörimään vaan matkusti Varsovaan asti Malgorzata Bartoszewska Kujawan iloksi ja beauceronejen kauhuksi :) Malgosia kasvattaa beauseroneja ja kilpailee niiden kanssa mm. IPO:ssa ja tokossa, joten toko tullee olemaan "Rocky'n"  päälaji.

Tending Nimus,  Rocky

Soma mustavalkoinen uros "Rio", Tending Noted,  päätyi  Sari Malinin perheeseen jossa Riolla on Sarin lisäksi seuranaan ainakin pieni ihmistaimi ja flättejä ja cockeri. Sari toimii kouluttajana opaskoirakoululla ja harrastaa aktiivisesti miehensä kanssa mm. mejää ja noutajien metsästyskokeita. Cokerinsa kanssa Sari on kilpaillut myös agilityssä ja tokossa, joten Rion päälajeina tullee oletettavasti olemaan jotakuinkin kaikki :)

Tending Noted, Rio

 "Hymypoika", tricolor uros  Kappa, Tending  Noetic muutti Keravalle sulostuttamaan Mäntyniemen Katin sekä Rho'n ( POHJ TVA FIN & S & DK TVA FIN AVA HK1 BH TENDING WHITE WICCA) ja Khii'n (TENDING RASCAL) elämää. Kappa tullee kasvamaan erittäin päteväksi tokokoiraksi - ja saattaa ehkä nähdä joskus jopa agility esteitä.

Tendig Noetic, KappaPesästä viimeisenä lentänyt Cap, virallisesti Tending Norther, lensi kauimmaksi;  Italiaan asti Massimo Campinin talouteen. Taloudesta löytyy ennestään bordercollieita joiden kanssa Massimo kilpailee tavoitteellisesti tokossa ja agilityäkin on herra harrastanut mm. nöffin ja huskyn kanssa! Lisäksi Massimo kouluttaa koira ammatikseen. Toko tullee olemaan Capin ja Massimon päälaji, mutta ehkäpä Cap tulee näkemään pari agilityestettäkin joskus? Ken tietää.

Tending Nortehr, Cap"Hiilarit" ja minä kiitämme teitä kaikkia jotka kävitte päiviämme ihastuttamassa ja itsejänne näille "bittbullin ja pirajan risteytyksille" syöttämässä. KIITOS! Olette kultaisia kaikki! Hiilareiden virallinen pentublogi hiljenee, ja jatkossa hiilareiden kuulumiset lisätään tähän Hipardin ja Näpänderin blogiin ja N-pentujen omalle sivulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti