maanantai 1. lokakuuta 2012

"Titteli tyttöjä"

Wohoo!!! Me ollaankin Roudan (T.Umbra) kanssa "tittelityttöjä" (Toki, ei pidä unohtaa Näpänderin SuurMölliTakku titteliä, sitä ei ihan joka koira saakaan nimittäin ;)). Routa ja Marjaana nimittäin kirjaimellisesti kirmasivat BH kokeisiin, ja... loppu onkin historiaa: eli saanko esitellä:

BH TENDING UMBRA

kuva: Sirpa Saari


Jätti onnittelut Marjaanalle ja Roudalle - nyt on pieni sitten ihan virallisesti aivan oikea PeeKoo koira! 
Ensimmäisiä kokeita odotellessa :)

Ihan pöllöimmästä päästä ei ole minunkaan tittelini, sillä... lauantaina tapahtui jotain sellaista, mitä en oikein vieläkään tahdo uskoa todeksi! Minut, siis _ minut_ palkittiin Takkujen 10 vee juhlassa vuoden talkoilijana! Ja ne saate sanat... osoittanut hienoa Takut henkeä (tai jotain sinne päin, en muista enää kun olin vaan tippa linssissä) Siis niinku _minä_!

Veti sanattomaksi (eli nyt tiedätte miten mut saa hiljaiseksi ;)... niin ja itkemään). Kulunut vuosi kun on ollut... noh, semmoinen vähemmän helppo ja kiva, ja sit varsinkin kun keväällä alkoi terveys prakata ihan todella ja syksyä kohden ei ainakaan parempaan suuntaan ole mennyt, niin... kun olen vain harmitellut sitä kun ei voimat riitä yhtään mihkään missään asiassa ja kaikki on ihan hunningolla ja Takuissakin vain siipeilen (kun en vaan nyt pysty parempaan. En vaikka tahtotilaa olisi.)... niin.... eikä! Ehkä mä sittenkin olen jotain tehnyt. Ja jopa oikein :)

Olette parhaita! Hyvä minä, hyvä ME! Hyvä meidän joukkue TAKUT!

(sokerina pohjalla odottaa Takkulan uuden maton asennustalkoot :) Vitsit mihin kaikkeen me pystytään, näin pieni porukka - tätä se on: tiimi henki! ) Niin joo ja juu... Näp sai paikan myös Takkujen valmennusryhmästä :) Aivan mahtavuutta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti