keskiviikko 8. toukokuuta 2013

TVA!!!

Tai Karjalan mainosta lainatakseni: Melkein TVA :)

Eli Routa ja Marjaana nappasivat sunnuntaina EVL1 tuloksen jälleen ja nyt on parilla koetulokset kerättynä TVA arvoon. Missikisat vielä päälle niin saadaan titteli vahvistettua :)

Olen kyllä niin iloinen; aivan mielettömän hienoa työtä on Marjaana Routan kanssa tehnyt sillä helpolla ei tämä tyttö ohjaajaansa päästä. Mutta kuka tässä helppoa halusikaan?

Kyllä nyt kelpaa poksautella "FIN TVA" Tendin Umbra aka Routa

Hipardin ja Näpänderin elämään kuuluu enemmän tai vähemmän aksaa. Kisoissa on käyty ja treenattu ollaan niin Timanttien treeneissä, alueellisessa valmennuksessa kuin Takkujen valmennusryhmässäkin. Ja poikettiin vielä extrana Teemun treeneissä vajaa viikko takaperin.

Merkittäviä tuloksia ei kisoissa ole kohdalle osunut, joitakin kivoja ratoja kyllä (no oikeastaan ei yhtään täysi katastroofi rataa kummankaan kanssa) ja niin.... oli Näpsä neiti Hattulan kisoissa sijalla 3. tuloksella 10. Että jos ei nollia, niin edes palkintoja.  Osasyynsä vaihteluun on ollut ohjaajan sairatelu; hutikuun puolesta välistä asti enemmän tai vielä enemmän kipeänä... alkaa olla aika sippi olo, mutta kai se elämä joskus voittaa. Ehkä.

Mahdollista sussua Näpsälle ollaan jo katselut sillä silmällä vaikkei hetki vielä järin lähellä olekaan... kunhan tsekataan tarjolla olevaa materiaalia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti