tiistai 24. syyskuuta 2013

Kesä! Eikä mitään tekemistä...

No ei ihan niinkään ;) Kesää ei taida olla enää jäljellä, ja silloin kun vielä oli, tekemistäkin riitti. Treenailua niin erilaisissa valmennuksissa kuin tavan viikkotreeneissäkin. Monia asioita auennut kesän aikana ja Näpin kanssa on yhteinen rytmi löytynyt.

Kisailtu ollaan, pääasiassa vailla mainittavaa menestystä, mutta syyskauden alkuun Näpänder tempaisi nolla voiton TAKUTien kisoissa 14.9. ja toki muitakin hyviä ratoja on ollut.

Näppärä Näpänder
Heinäkuussa kohtasimme kesän kohokohtien suman; N-pennut täyttivät vuoden 19.7. ja 1-vee synttäreiden kunniaksi Sari ja Rio (Tending Noted) suorittivat enimmäisen alokasluokan kokeensa 21.7. Ja hienosti suorittivatkin: 197p, ALO1 ja 2.sija - varsin kovatasoinen koe siis. Seuraavan kokeensa Rio suoritti 24.8. Uudenmaan Piirinmestaruuskisoissa - sieltä kotiin tuomisina ALO1 tulos pistein 183 ja joukkue kultaa T-Teamissä :) Onnea Rio ja Sari!

Rio - Tending Noted

Rio
Heinäkuun huipentuman - T-leirin, lisäksi vietimme U- & N-pentujen treffejä Hervannassa Sari Kärnän vetämien tokotreenejen merkeissä. Suuri ilon aihe oli Malgosia ja Rockyn matkaaminen Puolasta asti Suomeen tokoilemaan ja leireilemään.  Leirillä oli mahtavuutta nähäd useampi N lapsonen myös agilityn parissa, se kun lajeista on minulle se tutuin. Varsin mukavia ja taitavia nuoria koira ovat "Nopeat Hiilaritkin", niin tokossa kuin agilityssäkin. Näistä tyypeistä kuullaan vielä.

Look a like kuvia

kuka? ;)

T. Nimbler "Kelpo"

mutsi
T. Noetic "Kappa"

T. Neat "By"

Noxu "Harald"

 
By

N- & U sekä ylpäe äiti; Rocky, Kappa, Rio, Kelpo, BY - eturivissä Näp, Hip ja Routa

T.Nimbus "Rocky"

Rocky

T. Native "Ysi"

Ysi


Ja... ta-daa - Routa Rohkea, eli Tending Umbra


Rou < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti