perjantai 22. heinäkuuta 2011

Isänsä tytär - SUUR(mölli)TAKKU -11!!

Alkuun HUIKEAT onnittelut Sarille ja Iiro-iskälle MM-joukkuepaikasta!! Upeetamahtavaamieletöntähuippua! Te olette niiiiiiiiiiiiiiin hyviä - menestystä ÄmÄmiin, onnea ei tarvitse toivottaa, sillä hyvät eivät onnea tarvitse :) (no, ei se nyt oikeastaan tuolla tasolla taida ihan niinkään mennä, vaan ennemminkin niin, että hyvä tarvitsee mukaansa vielä ripauksen onneakin - huonoilla sitä onnea taas ei ole koskaan).

Iiro SM-skaboissa, kuvat Jari SalmelaJa isänsä tytär näyttää olevan Näp Näppärä, sillä pieni meni ja nappasi ihka ensimmäisen tittelinsä 9 kuukauden ja 3 päivän iässä :) Näp on nimittäin SUUR(mölli)TAKKU -11!! Suomennettuna Näp (ja minä) siis mentiin ja voitettiin seuramestaruuksien mölli-luokka, johon osallistuttiin ns. "mustina hevosina". Olin kyllä todella yllättynyt, sillä vastus oli huippu kova, Näpin kanssa on vielä hömpsötelty sellaista "vauva-aksaa" n.5krt/kk tahdilla. Vaikka toki tiesin että Näp ON Näppärä ja makee, niin että noin makee... olen niiiiiiiin äärettömän ylpeä pienestäni :)

"Mustina hevosina" kisaan osallistuttiin siksi koska alunperin Näpin piti ensinnäkin osallistua "alkkari"-luokkaan, ja siihenkin ihan vaan huvin ja kannatuksen vuoksi. Pääpaino näillä seuramestaruuksilla oli tänä vuonna viettää äiti-poika päivää äidin rakkaan harrastuksen parissa. No, koska kotona oli lähtötilanteessa "pientä säätöä", myöhästyttiin geimeistä niin paljon että "putki-luokka" oli ehditty jo käydä. Mutta no, tarjolla oli möllien rata (hyppäri) - ja vaikka se olikin ihan oikea rata (16 tai 17 estettä ja ihan 1-lk:n rata), niin tuumin jotta noh - saadaan ainakin kokemusta. Ei siinnä radalla ollut mitään Näpille mahdotonta, joten sen voi sille viedä olematta epäreilu koiralle, ja toisekseen... mä tiedän että Näp on vasta kersa. Radalle mennään pitämään lystiä, ei tekemään tuloksia.

Vaan niinpä vaan, siltikin - tai ehkä juurikin siistä syystä - Näp tykitteli radan 0 tuloksella ja aivan huippu aikaan :o Nyt kirjahyllyä koristaa komea pysti vuoden verran ja titteli... sehän on ja pysyy ikuisesti :) Sillä vaikka kyseessä olivatkin "vain" epäviralliset geimit, niin tosiaan, näissä ratkottiin seuran mestaruus ja taso oli kova ja osallistujia skaboissa huikeasti (lähes kaikki Tukat, luulen). Rata oli ihan "oikea", ja tuomarikin virallinen, "meidän" Anne Viitanen :)

Niin, ja koska Pygmi osoitti - jälleen kerran - omaavansa sangen hyvät KeTa:n* ominaisuudet: kannusti hienosti, viihtyi mahtavasti ja  kaikin puolin ui Takuttien aikuisemman väestön joukossa kuin kala vedessä, ehdin osallistua Hipardinkin kanssa SuurTakku kisaan. Voitto meni tällä erää sivu suun mutta tosi mukavan oloinen rata tehtiin tuloksella 15 (rima, muurin palikat ja päälle ajo pujottelulla) vaikka ohjaaja hetkeksi unohti radan (onneksi siellä on ne numerot ja Hipardilla hyvät kontaktit ;)) eikä rata muutoinkaan ollut mikään ihan helpoimmasta päästä.

Mahtava ilta siis kaiken kaikkiaan mahtavassa seurassa <3 On meillä mahtava jengi <3 Ja illan kruunasi SUUR(mölli)TAKKU -11 tittelin lisäski maailman paras ja ihanin treeni- ja kisaseura: Pygmi <3 Vitsit se napero on mahtis <3 Äitinsä poika ;)

SUUR(mölli)TAKKU -11
Tending Ultimate
"NÄP"
ohj. "Kärölä" ;D
kuva: Sanna Lehtonen

*) KeTa=Kennel Taapero

3 kommenttia:

 1. Iskä kiittää onnitteluista ja lähettää samalla SUPERonnittelut Näppärälle tyttärelleen. Ei ole omena kauas puusta pudonnut.

  Kylläpä on Näppärästä kehkeytymässä kaunis koira, mee like.

  Sari V Ja Iiro iskä

  VastaaPoista
 2. Näp ja ohjaaja kiittävät onnitteluista :) Näp on _todellakin_ näppärä :o Aivan mielettömän upea eläin. Ja kauniskin vielä <3

  VastaaPoista
 3. Onnittelut tittelistä vielä tätäkin kautta! :)

  VastaaPoista