perjantai 29. lokakuuta 2010

Trio Kopakapana

Tri Kopakapana

Pentulaatikosta kuuluu murinaa ja haukuntaa, ja ei, se ei ole Hip joka elämöi :D Myös ensiaskeleita jo yritetään kovasti ottaa ja ripset räpysvät jo kovasti - ei siis mene enää kauaa kun silmät jo avautuvat. Liikuttavia "marsuja" ovat - ja on vallan ihastuttavaa seurata pienten kehitystä, ja miettiä tulevatko nuo hienoiset luonne erot, joita olen ainakin näkevinäni, näkymään niin pentutestissä kuin aikuisenakin? Jännää on siis odotettavissa tulevaisuudessakin.

Elo on ollut tosi rauhallista ja leppoisaa; Hipardi on "lunki mutsi" - hoitaa ja imettää, muttei muuten vaahtoa lastensa perään. Käy rauhassa ulkona ja pentuja saa käsitellä aivan vapaasti. Edes Pygmin mökelöinnit - tai laikojen, eivät Hipardia hetkauta, vaan se makoilee kuin jokin... no Budhha? (no ei Hip ihan niin paksu ole, mutta... ;)) Tyylillä, me ollaan täällä ja meillä on kaikki hyvin. Vähän alkaa Hipardia kyllä jo pitkästyttämään "äiteily", luulisin, sillä se koitti haastaa lapsosiaan leikkimään kanssaan <3 Höpsö. Nauttisi nyt vaan rauhasta ja hiljaisuudesta, kohta joutuu pääsee leikkimään kyllikseen ;)

Huolehtiva ja lempeä, mutta ah niin ihanan rento emo-koira on Hip-pieni <3 Täydellisyys.

Pieniä tassuja, pulleita massuja... <3


Pentulaatikon ulkopuolella on koiratouhuihin liittynyt seuraavaa: tällä viikolla hallin lattia- ja matto talkoita, ja hienolta näyttä :) Hirvittävä treeni-into iski kyllä päälle mattoa ihastellessa :) (ja mikä parasta, varsinkin siis pennelin kannalta, on nuo uudet "huoltotilat" tosi kivat - ja lämpimät <3 ) No, eipä tuota maton tyyppäystä tarvitse odottaa kuin ensiviikkoon, jolloin pääsee myös imemään itseensä Niina-Liina Linnan oppeja. Parhautta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti