maanantai 24. tammikuuta 2011

Nollalla!!!

Toiseksi viimeiselle esteelle :-/ Päälle juoksu tsydeemi levisi ja Hip suikkasi puomin sijasta A:lle. Voihan ketutus. Tuossa kohtaa kun ei voinut edes pelastaa kun on sama käsky puomille ja A:lle. No mutta, hieno rata silti ja sain "pahat kohdat tehtyä siten kuin olin ajatellutkin ja Hip... Hip oli ihan PRO <3 Leikkaukset toimi ihan sairaan hienosti ja haastava pujotteluun sisälle meno oli mahtava - kontakteista puhumattakaan :) Nopeat ja tarkat - juuri kuten pitääkin :)

Toinen rata ei ollut yhtä hyvä - pari mömmöilyä helpoissa paikoissa :-/ Siitä seurauksena kiellon arvoinen pyörähdys ja toinen vitonen tulla tupsahti puomin nousukontaktista :-/ Eli jotain haittaa on hyvistä alastuloistakin -> tuomarit ehtii kyylätä nousut kun tietävät että "toi koira ainakin tekee alas menot" ;P  Kympillä siis maaliin ja mömmöilyn huomioon ottaen suht kelvollisella ajallakin. Ja taas rataan mahtui hyviäkin pätkiä - itseasiassa suurin osa oli hyvää, ja kontaktit toimivat edelleen ja pujottelun hakeminen... WoW!

Niin ja loppuun uutinen Näp-Näppärästä... Sunnuntaina päivällä kun tekstissäni mainitsin että ei ihan vielä pääse autoon itse. No, pääsee se :)

Kiltit työt pääsee taivaaseen... Näp, se pääsee minne vaan :)

2 kommenttia:

 1. Voi mahoton sentään! Multa on mennyt ihan ohi, että Hipin blogi on taas voimissaan. Joskus ennen kun mulla oli edes Islaa luin teidän kuulumisia ahkeraan ja huokailin Hipardia aina kisoissa.

  Hämmystyksekseni huomasin teidät lähtölistassa Hyvinkään kisoissa ja Eve mainitsikin, että blogi on taas käytössä. Kivaa! Ja tuollainen naamapuolikin kasvamassa, voi ihanuutta! <3 Mielenkiinnolla seuraamme siis Näpin kasvua ja kehitystä.

  VastaaPoista
 2. Heippa Laura!

  Juup, pistin vanan blogin "multiin" kun en jaksa/ehdi varsinaista treenipäikkyä pitää -> ajattelin että aloitetaan samalla ihan puhtaalta pöydältä :)

  Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa ja onnittelut 2-luokkaan noususta Islan kanssa!

  VastaaPoista