maanantai 4. lokakuuta 2010

Valmennusta Kuulalle ja Kropalle :)

Viime viikolla pääsin piiiiiiiiitkästä, piiiiiiiitkästä aikaa taas treenaamaan - tai no, ainakin fiilistelemään, sillä tämä eka kerta meni koiran kanssa puolin ja toisin ihmetellessä toinen toistemme aivoituksia; jos oli loikkaus koirasta bordercollieen valtaisa, niin sitä se tuntuu olevan toistekin päin :o

No ei vaineskaan, tosi kiva ja pätevä sessu oli ohjattavana ja tosi hyvä fiilis jäi treeneistä. Toki epävarmuutta oli mulla paljon koska olen tässä vuosien saatossa niin "Hipardiutunut" että oli aika kova kynnys ohjata vierasta koiraa ja sit kun mulla on ongelmana tää "koiran ajatteleminen" -> en vaan pysty tekemään rataa täysin "itsekkäästi" vaan lähden, ehkä liiankin herkästi, lukemaan koiraa ja sen fiiliksiä. Hipardia on helppo lukea kun tiedän mitä se osaa, mihin se pystyy, mitä siltä voin vaatia ja miten se toimii eri tilanteissa. Vieraan koiran kanssa ei vaan ole samanlaista informaatiopohjaa ja siksi minulla menee tovi "sisäänajossa".

Mutta tosiaan, parannettiin kuin sika juoksua ja hyvä fiilis jäi :) Ja onneksi on apuna koiran omistaja myös selvittämässä ko. yksilön aivoitusten laatua. (Tekee itseasiassa aika paljon samoja asioita kuin Hipardi, ilmentää niitä vain eri tavalla)

Kuulalle tuli valmennusta TAKUTien järjestämässä mentaali valmennuksessa jonka meille piti Julia Kärnä. Oikein mukava luento oli ja odotan innolla valmennuksen jatko-osaa. Tässä ensimmäisessä osassa ei ihan hirvittävästi uusia a-haa elämyksiä tullut, jotain toki kuitenkin, koska näihin mentaalivalmennuksen/kisajännityksen/yms. saloihin olen tutustunut jo aiemminkin niin agilityasioissa kuin muissakin ja hyödyntänyt mm. NLP-tekniikkaa. Julian kurssilla tutustuttiin Alexander-tekniikkaan ja kurssin jatko-osassa päästään syventämään asioita lisää. Innolla odotan :)

Myös Vappu Alatalon hyppysemmua näyttäisi pukkaavan syksylle ja Niinun eka koulutus & valmennusryhmän starttaus on jo ihan muutaman viikon päästä :o

Eli näemmä noita moppetouhuja riittää - mammalomasta huolimatta ;)

Hipardi aivan pienenä tyttönä

Tällaista näkyä toivotaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti