maanantai 9. tammikuuta 2012

Paha tuhma ohjaaja :-/

"Ei ole äiti paha tuhma." totesi Pygmi. Mutta hipillä sen sijaan oli paha tuhma ohjaaja Tamskin kisoissa SDP hallilla. Höh!

Ensimmäisellä radalla ohjaaja oli vielä Pygmi määritelmän mukaan "kiva". Radan alku sujui tosi hyvin ja tein, ainakin omasta mielestäni, todella sujuvan ennakoivan valssin ja käytin hyväkseni Hipardin vahvuutta: loistavia kontakteja. Sitten.. sitten iski "koirakoulun" paikka ja kiltisti koulutin ja käveltiin radalta ulos. vähän kyllä harmitti, koska Jalosen rata olisi ollut niin houkutteleva suorittaa loppuun.

Toisin kuin Jokisen rata... Jokisen rata oli nimittäin aivan älyttömän helppo :-/ Sitä ei siis mitenkään olis hyödyttänyt mennä loppuun eikä siitä irronnut oikein kiksejäkään. Ja mentiin silti. tuloksella 10 :( Vaikka olisi pitänyt keskeyttää. Puolustuksena selittelen että huomasin riman (sen toisen, ekaa en huomannut lainkaan) vasta kun koira oli jo jatkanut matkaa. Mutta... olisi silti pitänyt. Höh.

No mutta... pakkovalssit on näköjään nykyään tosi hyvät ja loppusuora pelittää myös vaikka taukoa sen treenaamisesta on taas ollut jo pitkä tovi. Niin ja Hip teki mitä parhainta PR-työtä itsensä myymisen suhteen siinnä kisaamisen ohessa :) Oli myös todella mukava kuulla asiantuntijan (Hip sai pienen pikakopeloinnin ja analyysin kisaamisen ohessa) mielipide Hipardin kunnosta, rakenteesta ja hyppy tekniikasta & kehon hallinnasta. Kuulemma hyvässä kunnossa ja tasapainoiset lihakset. Etuosassa ei kirettyä mikä kielisi selkä vaivoista. Tyypillisellä aksa koiran alueella pieni jumi, eli varaillaan aikaa taas Elinalle pitkästä, pitkästä aikaa. Niin ja hyppää hyvin ja hallitsi kehonsa hienosti liukkaalla alustalla.

Ja treenaamisesta puheen ollen... Näp teki viime viikolla ekaa kertaa elämässään "isojen tyttöjen" A:n, ja... no sehän on kisavalmis. Todella hienosti Näp pieni on kontaktit oppinut vaikka treenejä ei tosiaan ole ollut nimeksikään. :) Pujottelulla tehtiin häiriötreeniä & leijeröintejä viime viikolla. Hyvinhän nuo sujuivat, tietenkin :) Ja niin... minäkin treenasin, eivät vain koirat: eli palautin sylkkärit takaisin uskontooni. Tai ainakin ajattelin palauttaa ja sehän on melkein sama asia ;D No, oikeasti jää kyllä nähtäväksi miten niiden kanssa käy, sillä Hip ei sylkkäreihin todellakaan halua tulla ja mä taas... no, mä olen laiska.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti