perjantai 3. elokuuta 2012

Super aksaa ja Super penneleitä

Näp-pieni pääsi viettämään oikein Super aksa viikonlopun, kun vierailimme Tending leirillä kahtena päivänä aksaamassa ja hiukan moikkaamassa tuttuja. Paljoa ei ehditty moikkailemaan, koska pentujen vuoksi oli tietenkin kiire kotiin (niillä mitään hätää ole, Hiphän ne hoitaa, mutta kun itse ei malta olla poissa niiden ihanuuksien ääreltä ) Onneksi kuitenkin ehdin moikata Marjaanaa ja Routaa - ja sain ilon nähdä Routaa tokoilemassa (ja kuulla jäljestä) ja... no, äitinsä tytär.. Onnellinen pieni pöhkö :)

 Lauantaina Näp pääsi osallistumaan ensimmäiseen edustustehtäväänsä, eli edustamaan Takkuja Piirinmestaruus joukkueessa. Ja kyllä sitten muuten edustikin!! Siis niiiiiiiiiiiin upea rata, että... WoW!! Oli aivan mahtava mennä tuon pienen "viitamaan pirun" kanssa. Rata päättyi valitettavasti hylkäykseen ohjaajan varhaisdementian vuoksi; Näp ei ole keinua juurikaan radassa vielä suorittanut ja tarvitsee sille vielä muistutuskäskyn jotta erottaa esteen puomista - aivan kuten Hipardikin aikoinaan tarvitsi.No, koska kuitenkin päässäni on "luottokoira" Hipin käskyt (ohjaushan ei noiden kanssa oikeastaan eroa, paitsi Näpin voitoksi), eli pelkkä kontakti käsky ja WHUM! Sinne meni ja sieltä se lensi. Luuli ressukka vetävänsä puomille. No, minä siitä hieman häkellyin että mitäs nyt pitää tehdä, kunnes tajusin että viddu, se on vaan vitonen ja tää on joukkuerata - joukkuetta EI petetä! No, sen hämmennyksen seurauksena seuraavasta leikkauksestani tuli liian löysä ja Näp ehti kaartaa kohti puomia ja koskea siihen ennen kuin oivalsi että jaa... ei tänne. eli Hyl, mutta UPEA rata jota oli upea mennä ja mahtavat kiitokset kaikille mahtaville seuratovereille huudoista, hehkutuksista ja hurrauksista. On meillä vaan mahtava tiimi.

Pennelit... Pennelit ovat nyt "jo" 2 viikkoa uusia ja... Nopeita Hiilareita näemmä :) Silmät avautuivat 10-11 vrk.n iässä, samoin korvat on jo osalla auki ja peräti neljä pentua käveli ihan oikeita askelia ja rymisteli laatikosta ulos 14 vrk.n iässä. Liikkuvaista sakkia, ensi viikolla alkaa varmaan olla jo aikas hulinaa, sillä näillä tyypeillä on maailmanvalloitus mielessään aivan selvästi.
Edelleen kaikki hyvin tasakokoisia eikä luonteissakaan vaikuta olevan merkittäviä eroja mihinkään suuntaan. Tasainen hieno pentue kaiken kaikkiaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.