perjantai 31. elokuuta 2012

(kohta) lähtevää ja (mahdollisesti) saapuvaa

Taas tärkeimmät uutiset alkuun: Bamin ja Juuson lempi leiskuu; homman nimi oli nalkki, eli toivottavasti muutaman kuukauden päästä on maailmassa läjä pikku Bamsuja ja Juusoja. Lisätiedot yhdistelmästä "Stabyhoun pentuja" sivulla.
Hiilarit ovat nyt 6 viikkoisia... Aika kuluu aivan liian nopeaan :(

Tämä viikko on mennyt vähän tylsästi, koska Osmo oli flunssassa ja sen jälkeen minä itse :( Ja viikon kuluttua pienet jo lähtevät :'( Kyllä tulee itku. Ja iso!

No, onneksi meille jää kotiin tämä tärpästikkeli:
Hän on todella täpäkkä neiti ja aivan mieletön leikkijä! Todellinen "One and the only" koira, tuttavallisemmin Hip ;)

Mutta mitäpä sitä nyt sanoisi 6 viikkoisista "Hiilareista"...? Täydellisiä? No se on aika lähelle osuva sana kuvaamaan koko poppoota. Super ahneita, loistavia leikkijöitä, rohkeita, itsenäisiä ja kontaktihakuisia. Ja kilttejä. Mitä nyt ovat armottomia ruokarosvoja (pistivät ruokasäkkinsä palasiksi) ja hanuriin purijoita ;D Tosin, mulla taitaa olla sellainen karma etten muunlaisia koiria kotonani näekään kuin kilttejä ja täydellisiä.

No joo, välillä porukkaa on nimitelty vähemmän mairittelevillakin sanoilla kuten esim. "vyöryvät lihapullat" (siltä se luoksetulo näyttää). Ja kiljujat (huuto ruoka-aikana on korvia huumaava), Itsari (eräs tyyppi käy varsin rohkeasti haastamassa Kostia leikkiin), sekä skitso ja ELTV (ei laatikon terävin veitsi). ;D Mutta vakavasti, minun mielestäni todella kivoja, reippaita ja jopa järkeviä (siis 6 viikkoisen järkeviä) tyyppejä ja surettaa todella paljon että miksi en sittenkin... noh, tiedän että se olisi ollut koiraa kohtaan väärin. Nyt ei ole pennun aika ja piste, Näpin lapsi sitten (toivottavasti).

Ja loppuun "kuvasaastetta" 5 viikkoisista "Hiilareista"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti