torstai 26. heinäkuuta 2012

Viikon "Uusia"

Viikon "uusia" ovat Hiilarit, aika kuluu aivan liian nopeaan (paitsi varmastikin pennun ottajien mielestä ;)). "Valtakunnassa" on kaikki hyvin; Hip on super emäkoira, niin rauhallinen, luottavainen ja huolehtivainen,  ja sen maito on kermaa. Pennut ovat jo aika jässiköitä ja todella tasaisesti kasvaneita. Jänteviä ja hurjan liikkuvaisia. Mistään ei ole tarvinnut huolta kantaa, on saanut vain nauttia ja ihastella. Ihanuudet <3

Viikon uudet Hiilarit

narttu BUN


narttu BY


uros CAP


uros GYP


uros KEEN


uros SOOT


uros STAR


Näpänderin kanssa kipaistiin Takkujen epiksissä keskiviikkona kisaamassa ja talkoilemassa, tehtiin ns. "viimeistelytreeniä" ennen "arvokisoja". Ja voi että sen pienen eläimen kanssa on niin mahtava mennä!! Aivan huippu otus <3 Voi hitsit kun pääsisi pian ihan oikeisiin kisoihin kisaamaan, Näpin kanssa on niin mahtavuutta mennä ja kisata. Onneksi viikonloppuna on tiedossa joka päivä aksaa, ja lähes "oikeat" kisatkin.

Samaan aikaan kun täällä nuuskuteltiin pennun tuoksua ja valmistaudutaan hieman pienimuotoisempiin "arvokisoihin", niin iskä Iiro ja sisaret Pirtu ja Lux tekivät mahtavaa työtä MM-karsinnoissa. Harmillisesti joukkueeseen ei saatu sukuverta, mutta upeita ratoja finaalissa(kin) tekivät kaikki kolme. Radat nähtävillä täällä:

Iiro ja Sari
Lux ja Elina
Pirtu ja Tuulia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti