maanantai 26. marraskuuta 2012

Timantteja!

Timantteja löytyy tietenkin Bamin nisiltä; vaikka tietenkin kiinteän ruuan syömisen opettelu on jo aloitettu. Liikkumista treenataan kovin ja 3 viikkoisena yksi hurja päätti tulla ulos jo pentulaatikostakin!
Marraskuulle on kertynyt myös Timantti Tours'eja; koulutusexcursio Espooseen (aivan mieletön reissu - again) sekä kisaturnee peräti Lempäälään asti ;) Tamskin iltakisoissa siis starttasivat molemmat typyt yhden startin verran. Näp'ille tulos 10 - ei vaan osannut/pystynyt jarruttamaan. Rata oli "vaikea" Mujusen rata - Vaikea koska siinnä pääsi koira luukuttamaan ihan tosissaan ja niinhän siinnä sitten kävikin: pujotteluun mentiin jostain 5 kepiltä (Näp ei tosin ollut tuhma - näin että se kyllä yritti jarruttaa, mutta... ei vaan osannut jarruttaa tarpeeksi. Sama keinulla -> lentokeinu: yritti jarruttaa, mutta...) Hipardille tulokseksi 15. Heti alussa yksi rima alas kun oletettavasti touhusin jotain juuri kun koira oli riman yllä ja Hip myös lähestyi kyseistä hyppyä vähän huonosta kulmasta -> sen seurauksena myös seuraava rima alas. Kun alla oli virheitä, niin vedin aika riskillä ja yksi kielto päälle. Hyvät fiilikset jäi radoista: on ne vaan upeita noi mun tytöt.

Alueellisen valmennuksen treeneissä Näp oli aivan jäätävä. :o Varsinkin sen pujottelu: itsenäinen haku umpikulmaan, mulla takaa leikkaus, koira kompastuu kepeillä ja jatkaa SILTI pujottelua virheettä!!! Olisi niin tehnyt mieli herkutella sillä pujottelulla, vaan... ei auttanut. Oli tehtävä ihan töitäkin ts. vahvistaa ihan muita juttuja -tällä hetkellä tärkeämpiä.

Sunnuntaina olikin vuorossa vuoden kohokohta ja suurimmat arvokisat; SuurTAKKU mittelöt!!! Kovasti kuntohuippua juuri tähän kohtaan koetettiin ajoittaa, olihan Näp sentään hallitseva SuurMölliTAKKU, joten paineet oli kovat vaikka nyt painittiinkin eri sarjassa kuin vuosi sitten ;) Mukaan geimeihin pääsi myös Super Laika Poika Kosti (12 v) kisaamaan VVV-luokassa.

Ja voi mikä liikkis mun SLP olikaan! Kun se tajusi, että hei, nythän ollaan kisoissa, se teki sille opetetut lähtörutiinit ihan itse - 4 vuoden totaali tauon jälkeen! Ja kun lähdettiin liikkeele, niin pappa hyppäsi kuin vettä vaan 65 senttisiä.... tosin... me tehtiin kyllä ilman rimoja ;) Parin siivekeen jälkeen se hoksasi että ei ihan niin korkealle tarvikkaan hypätä, mutta jokaisella aidalle: ponnistus ja hyppy, ponnistus ja hyppy :D Liikkis. Voittoon ei tulos (28,72)  riittänyt, mutta hämmästyin kyllä suunnattomasti sitä että tuossa oli vian 3,72 yliaikaa :o Et kovaa se menee edelleen.

Kovaa meni myös Näp - molemmilla radoilla (kahden radan yhteistulos). En tiennytkään että se voi tehdä niin paljon virheitä alle ihanne ajan ;) Oikeat tulokset kuitenkin siis 2xhyl. Hipardi veti kaksi tasaisen varmaa rataa ja tasaisesti lähes tismalleen sama aika molemmilta radoilta. Eri virheet tosin. Ekalta radalta hyl ja toiselta 10.

Kirvelevä tappio, pistesijoille päästiin ainoastaan ;) Mutta onneksi maailman paras SEURA helpotti tappion tuomaa tuskaa. Hyvä minä, hyvä ME! HYVÄ TUKAT!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti