torstai 20. joulukuuta 2012

Se ois sit taputeltu...

... kisavuosi 2012 ja kakkosluokka; Hip nimittäin nousi Agilityn 3-luokkaan lauantaina 15.12. Hyvinkäällä - tavoillensa uskollisena: nollavoitolla - ja _ylivoimaisella_ nollavoitolla tietenkin :)

Rata oli todella hankala, siitä kertonee tuloksetkin, sillä suureksi yllätyksekseni olimme Hipin kanssa ainoat nollantehneet vaikka taso oli aikas kova noissa geimeissä. Eikä omat odotukset rataantutustumisen jälkeen todellakaan olleet mitenkään korkealla, sillä rata ei tutustuttaessa vaikuttanut lainkaan niin vaikealta kuin mitä reunalta katsottuna - vaan hiton paljon vaikeammalta! Mut me vedettiin se ihan "flowna" - tai no ei ehkä ihan, koska muistan, että yksi kaarros olisi saanut olla hitusen tiukempi, mutta... 99,9% nappi suoritus.

Kyllä meinas tulla tippalinssiin palkintojen jaossa: niin useasti oltiin hipaistu, mutta ei osuttu, ja nyt sit mammaloman jälkeen oltiin tässä: kolmosissa. Vihdoinkin. Hikeä, verta ja kyyneleitäkin on tullut matkan varrella vuodatettua - ja jonain heikkona hetkenä mietin että todellakin annan Hipin jollekin toiselle ohjattavaksi kun en sitä näemmä itse kolmosiin saa. Sit mietin että niin... mitäs siitä sit olisi hyötyä jos joku muu sen nostaisi? Mentäisiin tekemään sinne kolmosiin niitä vitosia ja hyllyjä vai? (varsinkin niitä vitosia... ne alkoivat todella jo ahdistamaan... vaan minkäs teet, jos olisin halunnut helpon koiran, se tuskin olisi ollut bortsu, eikä taatusti Hip)

Näpänderille kyseisistä kisoista 10 ja hyl (oma moka & koiran aivopieru molemmilla. Tämmöistä tää on kakaran kanssa) Mutta yhteistyö tuntui hyvältä ja homma kulki. Ihana Näp.

Koko agivuosi ei vielä ole taputeltuna: edessä on vuoden viimeiset alueellisen valmennuksen treenit sekä pisteenä i:n päälle vielä Timantti-Tours koulutusexcursio :) Mahtavuutta!!

Niin ja Bamin penneleillekin kävin sanomassa "heipat" ja onnea matkaan uusiin koteihinsa - nyt pyhien aikaan kun ei ehditä enää treffaamaan. Suloisia vintiöitä ja tärpästikkeleitä, melkein lähdin Kirsiltä Staby pentu kainalossa kotiin.... mutta se pirulainen laski ne ;)

Koska mun päivitystahti on mikä on, enkä (taaskaan) ehtinyt näpertelemään, niin toivotamme

Hyvää Joulua 
ja 
Onnea sekä menestystä kaudelle 2013
kaikille ystävillemme!

meidän lauman "Clint Eastwoodin", yhden ilmeen koiran, kuvan muodossa

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti