tiistai 1. tammikuuta 2013

Hei, hei vanha vuosi!

Jaa-a, mitsä sitä sanoisi vuodesta 2012? No, Kalin kuolemaa lukuun ottamatta hieno vuosi, jonka aikana tapahtui paljon mahtavia asioita, tuli tutustuttua paremmin useisiin aivan mielettömän mahtaviin ihmisiin yms. Toki niitä ei-niin-mukavia päiviäkin mahtui mukaan, mutta viivan alla on vahvasti plussan puolella oleva tilanne.

Näpin kanssa päästiin lopettelemaan aksa vuosi 2012 vielä muutaman mainion treenin muodossa: juuri ennen Joulu aattoa alueellisen valmennuksen treeneissä (jossa Näp EI uponnut _todellakaan_ putki ansaan!!!!) ja vuoden viimeisenä perjantaina Timantti-Tiimin kera Teemun opissa Espoossa.

Treenit, molemmilla, alkavat taas jo huomenna, kisoista ei vielä oikein ole syntynyt päätöstä... laiska kisaaja mikä laiska (eiku ei oikein nappaa talvikisaaminen, kun ei koskaan tiedä kuin kylmä on... ja saako koiraa myös starttien välissä lämpimään). Vuoden 2013 tavoitteisiin kuuluu mm. hauskan pito, hyvät treenit, kivat kisaradat ja hetket supermahtavien ystävien kera. Niin ja (no nää nyt kyl kuuluu noihin ystäviin...) Takkujen valmennusryhmässä starttaaminen pienen tauon jälkeen :)

Ja Bamin pennut ovat kasvaneet jo reilusti ulos pentulaatikostaan ja matkanneet maailmalle uusiin, omiin, perheisiinsä. (joista yksikään ei ole meillä... vaikka... mutta ei :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti