keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Elossa

Ollaan me elossa vaikkei blogi ole ollutkaan :) Eikä olla vietetty edes hiljaiseloa, on vaan jäänyt... no lähes kahdenkuukauden kuulumiset lyhyesti menee siis näin:

Helmikuun alussa tavattiin Routa ja Marjaana sekä Hiilareista kaikki "suomi pojat" sekä By N-pentujen pentutreffeillä Porvoossa. Ja voi miten päteviä lapsia Hipardilla onkaan; todella ihastuttavia ja päteviä nuoria koiria!  Helmikuu meni meidän osalta treenaillessa ja todella hyviä treenejä sattuikin sekä helmi- että maaliskuulle useita. Nyt maaliskuun lopulla aletaan aktivoitumaan kisaamisen suhteen... Hipardi jo aloitti 2 viikkoa sitten korkkamalla 3-luokat Hyvinkäällä. Ei hullummin mennyt: eka rata sujui tosi kivasti ja oli kokoajan sellainen kiireetön ja varma tunne - harmillisesti keinun nousukontakti jäi väliin ja siitä tulokseksi nollan sijaan 5 :-/ Toisen radan alussa en oikein onnistuntu ajoituksessa ja siitä kielto ja perään toinen. Sen jälkeen virheittä ja kokonaisuudessaan kivaa rataa, mutta... Hip suuttui minulle ja päätti haukkua koko loppuradan. Minua ärsytti se räköttäminen ja kiroilin tulokseksi Hyllyn  (Hip perskeles, lopeta tuo... ei lopettanut, ei edes noteerannut. Painoi vain menemään) Viimeinen rata hyllytettiin perinteiseen tyyliin eli väärällä radalla.

Marjaana ja Routa onneksi ovat pitäneet suvun mainetta yllä tempaisemalla toisen 1 tuloksen EVL:lästä! Valioituminen lähenee uhkaavasti :) Onnea aivan järisyttävän paljon Marjaana ja Rou!

Siinnä se kooste. Katotaan sit jatkoa. Ehkä.

Upeat U:t ja Hullu-Hip helmikuussa 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti