tiistai 29. tammikuuta 2013

Uskomaton vuoden avaus!!

No eipä voi moittia kisa vuoden 2013 avausta, ei. Näpppärä Näp pääsi kisaamaan Janakkalaan 19.1. ja... hittolainen, tempaistiin pikku pimun kanssa 0 voitto!!! Hertsileijaa :) Ja vielä syksyllä olin sitä mieltä että tän tyypin kanssa tullaan olemaan 1-luokassa piiiiiitkään ennen ainuttakaan nolla... ja siinnä se nyt seisoo kisakirjassa. Ja vieläpä radalta, jolla yksikään toinen maxi koirakko ei nollaa tehnyt :o

Eikä tässä vielä kaikki: päivän muutkin radat tuntuivat ihan agilityltä ja tosi hyvät siivut vedettiin vaikka sit ohjaajan höpsöilyn ja/tai huolimattomuuden takia tuloksena seisoikin hyl. Mutta... kirjainten lisäksi ei muiltakaan radoilta tullut muita virheitä (eli vain se yksi ainoa joka sit kosautti tuloksettomaksi) ja meno tuntui tosi kivalta. Lähtö ja lämmittely rutiinit ollaan saatu kuntoon ts. löydetty "se meidän juttu", joka ei, yllätys, yllätys, sittenkään eroa juuri lainkaan Hipin ja mun jutusta vaikkei sitä heti uskoisi päälle päin :)

Hipardi ei päässyt tammikuussa kisaamaan koska en jaksanut kisata ja nyt ei vähään aikaan tarvikaan kisata kun molemmat neidot ovat juoksullansa.Tosin, eipä tässä kisaamiselle oikein aikaa olisi ollutkaan: helmikuu on niin täynnä treenejä. Ehkä Hipardille joku jossain, Näpille tuskin - sen kanssa keskitytään lyhentämään "to do" listaa ennen kesää.

Treenit on sujuneet molempien kanssa tosi kivasti, etenkin viime viikonlopun alueellisen valmennuksen treenit. Näp oli... no näppärä :) Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Tero mm. kellotti puomin suoritusta ja melkoiseen aikaan vetää hukka pätkä kyseisen esteen vaikka on niin pieni :o Mutta tosiaan, kakarahan tuo on ja vielä moni juttu kesken - tosin on Hipardinkin kanssa muutama nyanssi työn alla. Hip oli mukana turistina aluevalmennuksessa ja treenien lopuksi treenasin sillä samaa rataa. Nollana. On se vaan niin ihana ja taitava. Vaikka välillä myös BorCas, edelleen. Ei pääse pantteri pilkuistaan ;)

Tällä hetkellä odotellaan kuumeisesti tulevaa viikonloppua; edessä on N-pentujen pentutreffit joihin jalkautuvat myös U-pennut :) Jännää nähdä millaisia ovat puolivuotiaat "Hiilarit" livenä: kuinka paljon näkyy vielä niitä samoja piirteitä/ovatko voimistuneet kuin mitä pentulaatikossa? Ja aivan mahtavuutta tavata taas Routaa. Ja kaikkia Hipardin lasten mahtavia omistajia & Riittaa ja Pekkaa :)

Ai mikä on salaisuuteni? No daa: JOOGA! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti