perjantai 21. helmikuuta 2014

Pitkästä aikaa...

... kuulumisia. Viimeksi niistä on enemmän kerrottu näemmä syyskuussa :o Tää blogi päivittyy ihan hitokseen usein :D

No mutta... nyt on elelty liki 2 kuukautta "tavallisena" taloutena - eli taloutena jossa on vain kaksi koiraa.... Ja kun ne kaksi ovat peräti sellaiset sählärit (NOT) kuin Hip ja Näp, niin... tuntuu kuin ei olisi yhtään koiraa. Outoa on, mutta kiat tähän tottuu - ja onhan elo kieltämättä nyt todella helppoa; kaksi tervettä, fiksua, hiljaista, aikuista koiraa - mikäs tässä on ollessa.

Mutta kuulumisiin... Kuten useimmat varmaan jo tietävätkin, Näp siirtyi "kuninkuusluokkaan" kisaamaan 17 marraskuuta Janakkalassa - ylivoimaisella 0 voitolla :) Muutama 3-lk.n starttikin ehdittiin ottamaan ennen kisatauolle jäämistä. Ilman mainittavaa menestystä sujuivat ne, mutta ei nyt mitään totaalikatastrofejakaan sentään. (No paitsi Kaukisen rata Lempäälässä, jolla Näp lähti näpeistä heti ekalta esteeltä :D )

Myös Hip voi hyvin, syksyllä oli pienoinen tauko kun vesihäntä iski, mutta onneksi sekin oli ohi viikossa eikä ollut kipeä.

Syksyn mukavimpiin tuloksiin lukeutui myös Rion viralliset kuvaustulokset: lonkat B/B ja kyynärät 0/0 - myös olkapäät kuvattiin ja priimaa pukkasi niissä. Viime keväänä nielurisojen hoitooperation yhteydessä myös By´n olkapäät kuvattiin eikä merkkejä OCD:stä ollut havaittavissa. Myös Kelpo on välikuvattu terveeksi niin lonkiltaan kuin oliltaankin. Hienoa, hienoa - sillä ainahan nämä jännittävät vaikkei mitään syytä sairausepäilyille ollutkaan :) 

Syksyyn/talveen mahtuu myös hioneoja tuloksia Hipardin taitavilta lapsilta. Routa ja Marjaana nappasivat 2.11. Liedossa 267,5 pistettä ja EVL1 tuloksen! Toko rintamalla kunnostautivat myös Sari & Rio - tämä pari siirtyi voittajaan Hämeenlinnassa 17.11. kun nappasivat AVO1 tuloksen ja luokkavoiton pistein 189! Leena ja By avasivat tokouransa itsenäisyyspäivän "äkkilähdöllä" ja niin kannatti peruutuspaikalta lähteä kokeilemaan: ALO1 tulos ja luokka voitto pistein 171,5. Onnea aivan hirmuisesti Marjaana, Sari ja Leena! Toikoilujen lisäski Rio on päässyt aloittamaan aksauransakin kera lainaohjaajan ja huhujen mukaan sisko Ysi saattaisi kohta seurata perässä.

Tämä vuosi aloitettiin mukavissa merkeissä kun Loppiaisena kokoonnuimme Hipardin lapsosten pentutreffeille Lahteen. Mukana oli myös "päämaja". Oli kyllä mahtavuutta nähdä pitkästä aikaa taitavia (ja suloisia - suloisuus on pääasia :) ) lapsia! Niin hienoja ja tervepäisiä koira että ihan sydän pakahtuu.  Ja niin pakahtui Hipardillakin! Ei tosin lasten vuoksi vaan siksi että pääsi menemään ruutuun, ruuuuutuuuuun ja RUUTUUN! Ja noutamaan, noutamaan ja NOUTAMAAN :D Sillä mimmillä ei kyllä ikä ole vähentänyt vauhtia (eikä hölmöilyä) yhtään :D Hullu Hip mikä Hulklu Hip - ja aikas lahjakkasti on periyttänyt tätä ominaisuuttaan jälkeläisiinsä :D

Pentu treffit - Hipardin asento on niiiiin  ryhdikäs :D
Routa - kuva Leena  Partanen

Näp - kuva Leena Partanen

Rio - kuva Leena Partanen

Hip onnellisena ruudussa - kuva Riitta Jantunen-Korri
Kappa kesällä - kuva Maarit Karhu-Teiskonen

By - kuva Leena Partanen

Cap Italiassa paimennustreenien jäljiltä

Rocky Puolassa treenailemassa

Ketterä Kelpo - kuva Anna Meller

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti