lauantai 31. toukokuuta 2014

Tuloksiaaaaaaa.....

Kylläpäs hankin itselleni hommia tällä laiskalla päivitystahdilla - niin hurjasti ovat Hipardin hienot lapsoset tuloksia tahkoneet kevät talven ja kevään aikana. Eli pidemmittä puheitta, aloitetaan niistä tuloksista:

Sarin viettäessä mammalomaa, Rio on päässyt aksaamaan Helenan kera - ja aikas mahtavin tuloksin: 23.2.2014, elämänsä toisissa kisoissa rapsahti 0 tulos ja 3 sija. Maaliskuussa oli parin seuraavat kisat ja niinpä niin : 23.3. iskettiin tauluun NOLLAVOITTO!!! Ykkösluokan Rio hyvästeli - niin ikään Helenan ohjaamana 2.5. kiitäen nollalla 2.sijalle. Ja todellakin kiitäen, sillä sangen nopesa poika tuo Rio on.

Tokaluokkalainen Rio :)

Sari palautui kisakentille ja Rion ohjaimiin tokossa 24.5.2014 - ja hetihän sieltä hieno AVO1 tulos pistein 172 ja luokkavoiton kera tuli, tukahduttavasta 30 asteen helteestä huolimatta! Jätti suuret onnittelut teille Sari, Rio ja Helena.

On kyllä niin äitinsä kuva Riokin.


Puolan poika Rocky ja Malgosia avasivat tokouransa 2.3.2014 Puolassa. Kyseessä oli 0-luokka (beginnner class) joka vastannee meidän alokasluokkaa ja tämän kilpailun läpäiseminen oikeuttaa kisaamaan kv kokeissa. Ja hienostihan se läpäsitiin: Tulos "excellent" pistein 86,5/100 ja 4.sija!

Rocky seuraa benninger luokassa

3.5.2014 Malgosia ja Rocky kilapilivat kv tokossa Riikassa, Latviassa (tuomarina Bernilla Tallberg Suomesta). Luokkana nyt 1-taso ja tuloksena luokka voitto pisteillä 257/280 ja arvosanalla "excellent"!!


24.5. pari kilpaili kotinurkillaan Varsovassa, KV toko, 1-luokka, tuloksena "excellent" ja 4. sija pistein 227! - ja järjettömän kovassa helteessä tämä :)
Onnea aivan äärettömän paljon Malgosia ja Rocky! Keep up good work!

Rocky

Kelpo ja Anna avasivat toukokuun alkupäivinä tokouransa varsin "kelvollisesti": ALO1 tulos tuli maahanmenon nollasta huolimatta pistein 162,5! Hienoa työtä Anna olet tehnyt tämän hmmm.... haastavahkon tyypin kanssa :)

Jos en tietäisi, niin olisi vaikea kyllä arvata kumpi tässä "sukeltaa"... mutta Kelpo se on.


Toukokuun loppupään menestyjiin saadaan naiskauneutta: Leena ja By debytoivat nimittäin avoimessaluokassa 29.5.2014 ja taisivat suorittaa kaksi avo koetta samaan syssyyn: ensimmäisen ja viimeisen? Eli AVO1 tulos, KP ja luokkavoitto pistein 186/200!!! Tervemenoa voittajaan Leena ja By!

By

Myös Ysi ja Anttu ovat aloittaneet kisailun aksassa ja muutamia startteja on jo parilla alla. Nollat ovat vielä antaneet odotuttaa itseään, mutta vauhti.... vauhti sen sijaan ei. Ysi on kyllä jäätävän nopea :o

Ysi
Cap'n rekisteröinti Italian kennelliitossa onnistui viimein, joten eiköhän sieltä Italian suunnastakin kohta saada koetuloksia - kuulemma ainakin todella hyvältä näyttää. Marjaanan ja Roudan kevät sen sijaan ei sujunut ihan onnellisten tähtien alla. Lempäälän karsintakokeessa Rou käyttäyti kokeen alussa hieman kummallisesti ja - onneksi - Marjaana tuntee koiransa niin hyvin että arvasi jonkun olevan todella pielessä. Koe keskeytettiin ja eläinlääkäriin päädyttiin: Roudalla todettiin kohtutulehdus :( Onneksi nuorena ja hyväkuntoisena koirana Rou selvityi tästä hyvin ja jopa kohtu pelastui. Nyt kohotellaan kuntoa taukoa edeltävälle tasolle ja sitten kohti uusia haasteita.

Nyt kun Hipin nuoremmatkin jälkeläiset täyttävät kohta 2 vuotta, ei voi olla muuta kuin tyytyväinen näkemäänsä: erittäin hienoja ja mukavia jälkeläisä on Hip maailmaan saattanut. Hip on periyttänyt itseään vahvasti ja jälkeläisissä ilmenee kaikki Hipin hyvät puolet - toki tietenkin myös ne haasteellisemmat puolet, eli ihan helpolla eivät jälkeläisetkään ohjaajiaan päästä.

Näp ja Hip ovat treenailleet kyllä, mutta kisattu ollaan aika harvakseltaan koko kevät. Nollan syrjissä on molemmat käyneet, mutta ihan ei olla osuttu - nyt tosin viimekisoissa Näpänder lähti "vähän niinku näpeistä" :D

Tokon treenaamiseen ollaan nyt myös panostettu, molempien kanssa,  ja loppukesästä olisi tarkoitus käydä kokeilemassakin - ainakin Näpänderin kera. Näpin pennutusjuttuja suunnitellaan jo kovalla tohinalla, mutta niistä sitten heiman myöhemmin lisää.

Ohessa videoklippiä maaliskuulta: treenaamassa Jere ja; Maisa, Maarit ja; Pulmu, Niinu sekä Harald ja Pulmu sekä ak kera Hipardin ja Näpänderin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti