tiistai 14. lokakuuta 2014

We Are Family

No kylläpäs se loppukesä ja syksykin sitten hujahti ohi nopsaan :o Tosin, ihan valtavasti ei kuulumisia ole ollutkaan - tekemistä sitäkin enemmän ;)
Kisarintamalla on meidän sakki viettänyt hiljaiseloa, pitkälti siitä syystä että "harrastaminen on haitannut harrastamista"; leirejä ja treenejä on ollut niin paljon ettei kisaamaan ole ehtinyt! Hipardi-gepardi tosin oli kuukauden doping karenssissakin kun siltä poistettiin rinnasta vaaraton polyyppi. Polyyppi vain oli niin hankalasti keskellä rintaa, että se joutui jatkuvasti hankaukselle alttiiksi - toki patti toimitettiin patologille, jonka lausunto vahvisti epäilyn vaarattomuudesta < 3 Huojentava uutinen vaikkei mitään syytä ollutkaan epäillä patin olevan muuta kuin... no patti. :)

Hip elementissään - kyyläämässä :D


Eli edelleen Hip mennä porskuttaa kuin viitamaan piru - ja itseasiassa tuntuu vain kasvattavan vauhtiaan ja nuortuvan päivä päivältä :D Samaa vauhdin kasvattamista - jos se enää on vain mahdollista - harrastaa Näp. Se menee kokoajan vain lujempaa ja lujempaa :o Tuleekohan sillä koskaan raja vastaan? Kuinka paljon vauhtia voi koira kestää? Pikku murtuma kylkiluussakaan ei sanottavasti menoa rauhoittanut - ja nyt kun ollaan taas täydessä iskussa, on meno sen mukaista :o

Luotijuna? Ei, vaan Näp-pieni


Onneksi Hipardin jälkikasvu on pitänyt huolta myös kisaamisesta ja tuloksista.
Rocky ja Malgosia kilapilivat KV tokon 2-luokassa 20.7.2014 Tsekeissä, ja nappasivat pisteitä 265, arvosanan "excellent", 2.sijan ja myös siirron ylimpään luokkaan! Aikas mahtavuutta!Rocky tuo tunnaria
Ysi ja Anttu ovat kunnostautuneet agilityn saralla ja 17.8. pari tempaisi saman päivän aikana 3 nollarataa joista 2 luokkavoittoa! Yksi meni vähän "huonommin" - pari treenasi kontakteja ja tuli vasta toiseksi ;) Ja menolippu 2-luokkaan rapsahti :)

Ysi kepittää

Ysi
Myös Italiasta kantauti mahtavia uutisia; 23.9.2014 Massimo ja Cap olivat päässeet debytoimaan KV-tokon 1-luokassa. Olosuhteet olivat olleet haastavat: todella kuuma, poaikalla hevosia, lehmiä, lapsia (ja kaikkea muuta härdelliä Italialaiseen malliin ;)) ja juoksuinen narttu kisaamassa myös. Hyvin oli Cap selvitynyt: 1 sija, arvosanana "excellent" ja siirto 2-luokkaan! Hyvä Massimo ja Cap!

Ihana Cap

Itselleni upeinta on ollut loppukesästä ja alkusyksystä lukuisat leirit & muut tapahtumat, missä olen päässyt näkemään hyvin ja läheltä Hipardin jälkeläisiä. Ja edelleen olen sitä mieltä että hyvältä tänyttää! Tai jopa paremmalta. Itse pidän näkemästäni erittäin paljon ja Hip on periyttänyt itseään mukavasti. Tending leirillä pääsin käyttämään päivästä useita tunteja seuraamalla "penskoja", eritoten Rockyä ja Kelpoa tokossa sekä By'ta aksassa.

Syysleirillä Anna ja Kelpo antoivat näyttöä siitä kuinka sitä hakua oikein tehdään - ja huh-huh sanon minä :o Huikea koira! Ja nopea! Harmi että siellä hakumetsässä sen vauhdin ikuistaminen on vielä haastavampaa kuin agilitykentillä, joten joudutte tyytymään tällaiseen tylsään lähetyskuvaan.

Kelpo lähdössä pistolle
Mutta ihan kaikkein parasta oli kuitenkin "sukukokous" lokakuun alussa Niinulla. Paikalla oli sekä N- pentueen isä Harald että KAIKKI Hipin Suomessa asuvat jälkeläiset! Aivan ihana! Ja vielä kun lajina oli se itselle tutuin ja sydäntä lähinnä oleva, eli agility < 3

Näpiä, Ysiä ja Rioa lukuunottamatta muut olivat vielä melko alkeissa (By) tai TODELLA alkeissa (Routa, Kappa ja Kelpo - alla 1-4 treenikertaa) ja silti saattoi sanoa, että kaikki olisivat taatusti melko mallikkaita aksakoiria! Aivan upeaa liikkumista ja vauhtireserviä kaikilla. Varsinkin Näpin täsyssisar Routa häikäisi - ja sillä treenejä alla 4 kappaletta ja nekin jostain jo vuoden parin takaa!

Harald, Ysi, Kappa, Routa, Kelpo ja Rio. Eturivissä keskellä Hip-äippä ja reunoilla "isintytöt" By ja Näp :D

Kappa < 3
Tällä viikolla Routa ja  Näp täyttävätkin jo 4 vuotta :o Uskomattoman nopeasti - aivan liian nopeasti, on aika mennyt näiden mahtavien siskosten kera! En voisi olla tyytyväisempi enkä onnellisempi kuin mitä olen Näpistä ja Routasta - ja siitä että juuri Marjaana on Roudan ohjaaja. Kiitos Marjaana - olet paras < 3 

Näpille on tiedossa "synttärilahjaksi", vähän myöhässä tosin, mutta kuitenkin,  silmäpeilaus ja DNA testi, josta sitten - toivottavasti - päästään jatkossa muihin "lahjoihin". Mutta niistä sitten lisää ;)

Maailman paras Routa < 3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti