lauantai 19. heinäkuuta 2014

Onnea!

Tänään "Nopeat Hiilarit", eli Hipin ja Haraldin lapsoset täyttivät vuosia 2, mutta siitäkin huolimatta - first things first:  
Onnea Hip!! 
9 vuotta
2.7.2014 


Ei kyllä ikinä uskoisi että 9 vuotta jo.... ei sitten mistään - kaikista vähiten Hipardin itsensä habituksesta! Vierivä kivi ei sammaloidu, toteaa Hipardi :) 

Kesän aikana on saatu juhlia myös Hipardin upeiden lasten toinen toistaan upeampia tuloksia.


Routa ja Marjaana kisasivat 4.6.2014 tokossa Raumalla, tuloksena hieno EVL1 tulos pistein 275! Lisäski pari sai osallistumisoikeuden Tokon SM-karkeloihin epäonnisesta keväästään huolimatta. Hienoa työtä Marjaana ja Rou!

Rio ja Sari kipaisivat kesäkuun alussa BH-kokeessa ja läpihän se meni niin että heilahti - eli Riop on tätä nykyään virallisesti BH TK1 Tending Noted :) Lisäski pari kilapili Toko SM'missä Porissa 5.7. avoimessaluokassa ja sija 8 oli saavutuksena tuloksella AVO1, 177,3p ja KP! Hieno saavutus Sari ja Rio!! 

Rocky ja Malgosia kisaavat tasaisella tulosvarmuudella: 14.6. jälleen tulos "excellen" toko (kv) 2-luokassa pistein 262/320 ja sija 2. Riikassa 6.7. samoin 2.sija pistein 255,5. Aika kova pari ovat nämä kaksi!

Ja tietenkin, niin hienoja kuin toko ja pk tulokset ovatkin, niin minua lämmittää henk.koht vallan hurjasti nimenomaan agility tulokset. Ja niitä tarjoili Ysi ja Anttu. Kokkolassa 12.7. pari ensin vähän lämmitteli, ja tuloksella 5 sijalle 3 - ja aika oli huikea putken ohituksesta huolimatta!! Sunnuntaina 13.7. tyypitä näyttivät todenteolla mistä kana pissi ja upea nolla voitto!!!! Ja, tarviiko tätä sanaokaan - aivan huikealla ihanne ajan alituksella. 

By ja Leena ovat myös mukavasti soluttautuneet agilityn pariin - virallisia kisoja ei ole vielä ollut, mutta muutama mölli rata on takana - ja kovaa on ollut meno. Sekä taitavaa :) 

Ja lopuksi kuvat vielä veljeksistä: Cap Italiasta sekä Kappa ja Kelpo Mikkelin maisemissa. 

Cap

Kappa

Kelpo


 On ne veljekset kuin ilvekset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti