sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Touhuiluja

Omien koirien treenaaminen & kisaaminen jäi keväällä/alkukesästä sangen vähiseksi muiden velvotteiden painaessa päälle pahasti. Hipardin tahtia jarrutti koko kevään ajan myös kaksi perättäistä loukkaantumista (lenkkeily on vaarallista), ja kun viimein oli myös Hip kunnossa, sairastuin itse. Onneksi "lennosta" löytyi pari rohkeaa & hyvää (ts. sellaista joille uskallan aarteeni antaa) lainaohjaajaa; Sabina & Tanja, jotka suorittivat osan loppukevään kisastarteista - ja ihan kelpo suorituksia he vetivätkin molempien kanssa vaikkei Hip & Näp sitä suinkaan helpoksi tehnyt :)

Eli Hip siis oli enemmän tai vähemmän tauolla oikeastaan kevään ajan. Nyt se onneksi on täsyin toipunut ja todistelee jälleen iän olevan pelkkiä numeroita. Ihanaa, sillä kyllä oli kova suru ja huoli Hipardista.

Näpin kanssa pääsin kisaamaan suht hyvin - nollat loistivat poissaolollaan, mutta todella lähellä käytiin - ja sitäkin parempaa oli se, että tein toukokuun lopulla peräti 5 todella loistavaa rataa peräkkäin (en toki samana päivänä : ), jossa todellakin oltiin jo nollien lähellä - valitettavasti jokaiselle radalle mahtui vielä yksi virhe, joka veti tulokset hyl-5-hyl-hyl-5 sarjaksi viiden nollan sijaan. Näpin vauhdissa kun ei ole varaa edes siihen yhteen virheeseen. Mutta kyllä tuntui makelata, ja siksi kesän kisatauko vähän tympiikin - semminkin kun syksyllä lienee edessä se vähän pidempi tauko. No, onneksi on Hip.

Valmiina kääntymään välittömästi - focus eteen ja ohjaajaan
Hipardin hienot lapset ovat  kevään/kesän aikana tahkoneet oikein makeita tuloksia kera ohjaajiensa .
Huhtikuun messevän tuloskimaran sinetöivät Leena ja By upealla VOI1 tuloksella ja luokkavoitolla pistein 303!!!

Dina ja By

Toukokuun tulossarjan avasivat Anttu ja Ysi 0 voitolla 2-luokassa ja samalla SERT sekä siirto 3-luokkaan. Eikä se tällä perilla tähän jäänyt, vaan Ysi on avannut jo nollatilinsä 3-luokassakin - kirien, tietenkin, heti myös palkintopallille.Toukokuun päätti Leena ja By, tällä erää agilityn saralla, napaten ykkösluokasta ensimmäisen 0-tuloksensa ja palkintosijan 2.Kesäkuussa ratkottiin TOKO:n suomenmestaruus, ja kyseisissä kisoissa mukana olivat Hipardin jälkeläisistä sekä Routa (EVL, henkilökohtainen) sekä Rio (VOI, joukkue). Roudalle tapahtui työtapaturma, joka pudotti parin pois finaalista, mutta Rio sen sijaan teki voittajassa upeaa työtä: VOI1 tulos, pistein 286,67 ja 2.sija kovatasoisessa joukossa ja haastavissa olosuhteissa! Mahtavaa Sari & Rio!


Mutta ehkä huikeinta ikinä on ollut se, että Malgosai & Rocky valittiin Puolan TOKO:n maajoukkueeseen. Maajoukkekisoja käydään Torinossa juuri nyt.

Eli näissä tunnelmissa on siis kulunut loppukevät ja alkukesä. Täällä valmistaudutaan juhlimaan Hipardin 10 vee synttäreitä ja ehkäpä loppukesästä jotain jo jostain julkaistaankin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti