maanantai 13. heinäkuuta 2015

Keskikesää

Keskikesän tärkein tapahtuma on tietenkin ihanan Hipardin syntymäpäivät! Tänä vuonna 2.7. täytettiinkon jo pyöreitä: 10 vuotta :o Ei kuuna päivänä uskoisi tästä koirasta - ja toivottavasti menee vielä pitkään ennen kuin tuleekaan ikä näkymään. Syntymäpäivävastaanottoa ei Hip pitänyt, eikä saanut edes lahjaa - paitsi agilityreenit, pitkä metsä lenkki ja uimista ;)

Onnea maailman paras HipardiOmat kisaamiset ovat olleet kesän aikana todella vähissä: Tamskin iltakisoissa startattiin kesäkuun loppupuolella. Ilman tuolsia jäätiin, mutta hitto että tehtiin Näpänderin kanssa tosi hyvää yhteistyötä! Ja Mujusen Salmen radat selvästi sopivat Näpänderille. Hipari mummu keuli, eikä siitä sen enempää :D ( välillä se on kyllä hiukan ärsyttävää, kun 10 vee koira viitsii edelleen koulia ja kikkailla, mutta toisaalta... onhan se myös suloista: ei ole mikään "kone" eikä urautunut kaavoihinsa :D )

Näpin agilitystä on ollut kyllä tosi hyvä mieli: treenaamaan ei juurikaan olla päästy ja kisaaminenkin on ollut vähäistä. Silti nyt 7 kisarataa putkeen, joissa ollaan tehyt todella hyvää settiä yhdessä - valitettavasti vain se yksi virhe (Näpin vauhdissa kun ei korjailla) on vetänyt tulokset hyl/5 tasolle nollien sijaan.

Hipardin jälkeläiset ovat pitäneet huolta tuloksista. By ja Leena tempaisivat toisen 0 tuloksenrsa agilityn ykkösluokassa, sijoittuen kolmasiksi. Yksi snolla siis uupuu enää. Heinäkuun alussa Rocky ja Malgosia kilapilvat Puolassa KV Tokon 3.luokassa 35 calsiuksen lämpötilassa :o Helle ei Rockyä ahitannut vaan 3. sija pistein 236,5!!  Rio ja Sari aloittivat "peekoo" uransa jälkikisoissa: tottis 96p, esineet 30p. Koulari jäi saamatta, sillä maastosta löyty 3 keppiä ja 2 hirveä. Hirviä ei hyväksytty kepeiksi.  Kappa kävi läpivalaistavana luustokuvissa ja on täyttä priimaa: lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja selkä puhdas!

Kyllä näillä kelpaa valmistautua tulevaan T-leiriin ja loppukesän koitoksiin. Toivottavasti elokuulla ehtisi Näpänderin(kin) kanssa muutaman startin vetäistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti