perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, vanhat jutut

No niinhän siinnä kävi, että viimeiset viikot "Penturyhmä Bentzein" kera viuhahti niin täydessä touhussa ja melskeessä että blogin päivitykset jäivät. Joten tämä postaus koskee vuotta 2015 :)

Aloitetaan "isoista", eli N-poikien kuulumisista.  

13.12.15 Rocky  ja Malgosia kisasivat tokon ylimmässä luokassa; upea 1-tulos 318,5 pistettä, ja samalla Polish Obedience Cup`n voitto!! Cup-kisaa kisataan koko vuoden, ja se on samalla vuoden tokokoira-kisa maassa.
19.12.15 Rio  ja Sari kisasivat tokon erikoisvoittajaluokassa valiokellon käynnistäen;  hieno ykkös- tulos 296 pistettä ja luokkavoitto!
Italiassa Cap on nykyään "TV:stä tuttu" esittäessään pääroolia Jouluvideolla.

Ja sitten ne Bentzeit... Hulinaa siis riitti. Pennut ovat todella aktiivisia ja liikkuvaisia, joten melskettä oli todenteolla, vaikka tyyppejä oli vain kolme. Lisäksi harrastelimme vähän kaikenlaista; autoilemassa pennut kävivät useita kertoja, samoin "kylillä" ja hihnassa kulkemistakin treenattiin. Pienet metsäretket kuuluivat myös ohjelmistoon, samoin kyläilyt muissa huusholliessa. Kävimme myös valokuvattavina - tai siis pennut kuvattiin, ei minua ja samalla reissulla Bentzeit pääsivät tutustumaan kissoihin, kanoihin, lampaisiin ja nautoihin - oikea seikkailupäivä siis! Ja tietenkin päivittäin kävi aikuisia ja lapsia pentuja palluttelemassa. Ja Hip... Hip otti mummona olemisen hyvin, hyvin vakavasti ja hoiti pentuja suurella sydämellä. Jopa imetti - ja tietenkin leikitti.Joulu meni samoissa merkeissä, sillä luovutuspäivä osui Tapaninpäivälle. Joulutervehdyksen Bentzeit ehtivät tehdä toki, eli tällaiselta täällä näytti :D

Ja lopuksi Bentzeit virallisesti:

Lad, eli Maku, virallisesti Tending Uppercut muutti jakamaan yläkoukkujaan Lapualle Arjan, Vickyn ja isä-Robinin seuraksi. Maku tullee harrastamaan hakua, tokoa ja agilityä - ja päässee ehkä lampaillekin :)

Kuva: Miikku Pietilä

Kuva: Miikku Pietilä

Kuva: Miikku Pietilä


Lass, eli Jin, virallisesti Tending Unlimited rikkoo rajojaan vastedes Vantaalla Juhan, Jedin (FI TVA FI AVA JK1 BH Tending Eager), sheltti Vertin ja Miina kissan hermojen kustannuksella. Jinistä tulee isona agilitykoira.

Kuva Miikku Pietilä
Kuva: Miikku Pietilä
Kuva: Miikku Pietilä

Näpin esikoinen Lyn, tottelee nykyään nimeä Kiva. Virrallisesti Kiva on nimeltään Tendig Upbeat ja hänen tehtävänään on tuoda toiveikkuutta, myönteisyyttä ja iloisuutta synnyinkotiinsa kera emänsä Näpin ja mummunsa Hipin. Isona Kivasta tulee paitsi kiva koirakansalainen myös agilityurheilija.

Kuva: Miikku Pietilä
Kuva: Miikku Pietilä
 
Kuva Miikku Pietilä

Onnea Arjalle ja Juhalle valitsemallanne tiellä. Olkoon voima kanssanne ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti