maanantai 3. toukokuuta 2010

Mummo lumessa

Vappupäivänä ryysittiin Turussa pari starttia Hipardi-Hepardin kera. Ensimmäinen rata loppu ennen kuin ehti alkaakaan: jostain kumman syystä Hip hiipi perässäni radalle :o Todella outoa. No, tyhmyyksissäni koitin silti jatkaa suoritusta (toooooooosi fiksua NOT) johonkin puoleen väliin rataa päästiin ennen hylkyä (väärä putken pää) mutta suoritus oli semmoista räpiköintiä (ihme, kun ohjaaja jäi sit kyydistä esteellä nro 2) että poistuttiin radalta. Turha sinne oli jäädä säätämään ja virheitä tekemään.

Toinen rata päättyi myös heti kättelyssä, nyt ei tosin perässä hiippailuun. Tein 2 aidalle pyörityksen ja tarkoitus oli leikata kolmoselle... ehkä peitin riman tai jotain mutta joka tapauksessa Hip paineli 3 aidasta alitse ja pujotteluun. Kiitos ja näkemiin. No, koska en ollut jäänyt kyydistä, jatkettiin rata loppuun asti hyllystä huolimatta. Ja loppu rata olikin itse asiassa ihan kohtuullinen -> vain yhdessä kohdassa "katkaisin" linjan ja siitä seurasi kielto.Ohjaajan flunssa joka turrutti lihakset ei ollut myöskään joka kohdin eduksi eli pikkasen olin myöhässä enkä ehtinyt niihin paikkoihin joihin olin kuvitellut ehtiväni. Esim. lopussa oli tarkoitus ehtiä puomin alastulolle ennen Hipardia... noooooo.... ei "ihan" toteutunut se ;)

No mutta, ihan kiva fiilis jäi ja ei muuta kuin treenailemaan. Huomaa kyllä hyvin että alla on kisataukoa ja talvi treenattu ahtaassa hallissa, on vähän tuo oma eteneminen sillee niinku puissa tai jotain.Eli rytmitys treenejä vaan kehiin :)


Pygmistä on kyllä kehittynyt niiiiiiiin hieno KeVa ettei tosikaan :) Jaksoi koko pitkän päivän reissussa mahtavasti  ja radalle oli kova hinku ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti