sunnuntai 22. elokuuta 2010

Sairaan nopee HIP

No niin, Hipardi on näemmä gepardi lajissa kuin lajissa ja asiassa kuin asiassa. Loppukesän ja alkusyksyn suunnitelmat meni uusiksi kertaheitolla; tarkoitus oli rykäistä oikein kunnon kisa & treenikimara niin agissa kuin tokossakin, vaan eipä tarvi; Hip aloitti juoksunsa elokuun alussa sen odotetun lokakuun alun sijaan : / No mutta, kaikkee ei voi saada ja oikeastaan ihan kiva, mikäli luonto vain on puolellamme, ajatus on nämä "joululahja pennut" ;) Ja menipä sit emännälläkin syksyn suunnitelmat "vähän" uusiksi ;o

Vantaalle matkasimme kera Hipardin nauttimaan herrasmiesten seurasta; minä juttutuokion muodossa ja Hip... no Hip vähän eri tavalla ;) Se oli rakkautta ensisilmäyksellä kerta kaikkiaan Hipardin ja tämän hurmaavan herran, Dombäcks Garmin, tutummin Iiron kanssa.

Iirohan on, kuten ainakin agilityharrastajat varmastikin tietävät, hallitseva Suomen Mestari sekä Piirinmestari ja on edustanut Suomea Agilityn Maajoukkueessa v-2008. Iiro on Ruotsin tuonti kuten Hipkin ja taustaltaan paimenlinjainen - ja onpa Iiro itsekin osoittanut kyvykkyytensä myös paimennuksen saralla. Iiro on silmistään, lonkistaan ja etupäästään terve vahva luonteinen, hyvä hermoinen ja intensiivinen uros. Itse pidin kovasti Iiron "cooliudesta", eli siitä kuinka hötkyilemätön on sen asenne - ja silti moottoria löytyy kuten tulokset todistavat.  Iirosta lisää esittelyä "pennut" sivulta sekä Tending kennelin sivuilta, josta löytyvät myös Korrien yhteystiedot mikäli tämä yhdistelmä kiinnostaa. Pentue siis toteutetaan yhteistyössä Tending-kennelin kanssa.

Hipin ja Iiron "soidinmenot" sujuivat hienosti vaikka monenlaista yllättävää mutkaa matkaan (kirjaimellisesti ;o) mahtui. Mutta ne tuottivat päänvaivaa vain ihmisille, koirat nauttivat toisistaan. Nyt vain toivotaan että se nautinto kantaa myös hedelmää, mahdollisimman runsaasti kiitos :)

Nyt meneillä on "se tylsä vaihe": epävarmuus ja odotus - mutta toisaalta, sitähän se elo muutenkin on. Epävarmuutta ja odotusta. Välillä onni potkaisee ja välillä koetelleen sitä turhautumisen ja pettymyksen sietokykyä melko tehokkaasti : / Eli odotellaan coolisti - tai ainakin niin coolina kuin suinkin vain voi - ultran kuulumisia.


Ja tämän näköinen könsikäshän se Iiro on <3
Iiron ja Sarin ratoja:

1 kommentti:

  1. Kovasti tsemppiä odotteluun :) Toivottavasti teillä käy vähintään yhtä hyvin kuin meillä Tiksun kanssa :)

    VastaaPoista