perjantai 9. huhtikuuta 2010

Sorvin ääressä jälleen

Hipardin valeraskaus on saatu päätökseen; turvotus on laskenut, kaikki "mä olen niiiiiin äiti" elkeet kadonneet eikä Hipardin ja Kaliman välisessä käyttäytymisessäkään ole enää mitään kummia juttuja.

Treenailtu ollaan jonkun verran ja kai sitä pitäisi kisoihinkin taas ilmoittautua - ehkä jopa tokokisoihin :o Mä olen nimittäin yllättänyt itseni tokoilemasta :o :o Ja Hipsu oli siinnä überpätevä :) Kaukoissa ei liikkunut varmaan senttiäkään ei eteen eikä taakse ja teki ne todella hyvällä asenteella :) Seuraamisessa se liikkeelle lähtö vinkaisu ei näemmä ollut poistunut talven aikana itsekseen. Meinasin jo melkein repiä peliverkkarini ja lannistua kun en saa sitä toimimaan, mutta sitten... sitten mä hokasin missä vika oletettavasti piilee -> mikä on se "juttu" joka saa sen vinkaisun aikaan kun ainahan se ei sitä tee. Treenattiin - ja käytinpä muuten naksutintakin :o :o (nyt on maailmankirjat sekaisin kyllä) ja muutaman toiston jälkeen meillä näyttäisi tässä olevan äänetön liikkeelle lähtö + hyvällä asenteella suoritettu, vietikäs seuraaminen :) Eli näin se tais taas olla: voi jos viitsii, saa jos tahtoo ja onnistuu kyllä kun vaan vaivautuu käymään riittävän usein siellä peilin edessä omia puuhiaan miettimässä :)

Turistin ominaisuudessa piipahdin Teron treeneissä kuuntelemassa ja katselemassa, sittemmin Hipardikin on jo esteille päässyt. Lähinnä ollaan treenattu rytmitystä ja linjoja ja tuntuu tosi hyvältä - pikku hiljaa alan saada juonen päästä aina vaan paremmin ja paremmin kiinni :)

Koulutteluakin on joukkoon mahtunut ja sitä kautta olen taas saanut lisää mukavia agility-hetkiä :) Ja ennen kaikkea sitä kautta ymmärtänyt aina vaan paremmin sen kuinka mahtava pieni koira Hip onkaan - ja etenkin sen, kuinka suuren työn olen sen kanssa tehnyt. Hyvä Hip! Hyvä minä :)

Ai niin, myös pygmi aloitti "treenikautensa": rakensi rataa, tutustui siihen ja tietenkin kannusti äitiään hurjasti :) Mennä möyrysi pitkin kenttää jo kuin vanha tekijä :) Kyllä se pentu vielä metsuriksi kasvaa :)

Kesää kovasti odotellaan :)


2 kommenttia:

  1. Näin se elämä jatkuu.... ;D Myöki mennään Wallun kans Harri Huittisen treeneihin sunnuntain... kattotaan mitä tykkää meidän menijästä, Lennu viel saikulla, ni joutuu seuraamaan meidän "pygmin, joka ei ole enää pygmi" kanssa treenejä sivusta... Täyspainosia agiliitäjiä näist koiraimmeisten muksuista kasvaa.. ;D

    VastaaPoista
  2. juuh - pennusta ainakin meTSUriksi jos ei mestariksi :)

    VastaaPoista