maanantai 7. toukokuuta 2012

Nopeita Hiilareita ;)

Voi ääks tätä mun blogin päivitys tahtia... paljon on tapahtunut ja treeneistäkin olisi vaikka mitä juttuja (esim. viikonloppuna Näp & Hip treenailivat Niinu ja Teemu Linnan huikean hyvässä opissa) Bloggerin ulkoasukin oli tässä päivitystauon aikana muuttunut niin, että saapas nähdä onnistuuko tämä tekstin julkaisu edes.

Mutta siis... vuoden ensimmäisissä ulkokisoissa Janakkalassa kirmattiin Hipardin kanssa jälleen nolla voittoon :) Oli se aika mannaa kun "tätiliitäjä" jättää urheilijanuorukiaset nielemään pölyä.

Hip Jankkin kisoissa 22.4.2012

Nolla voittoa juhlistettiin asiaan kuuluvin tavoin, eli skumpalla ja hurrrrrrjalla määrällä Arnoldsin donitseja, ja hyvä niin sillä seuraavaa nolla voittoa saadaankin sitten odotella (toivottavasti) pitkään, sillä...

Odotettavissa Nopeita Hiilareita! 

Kyllä, Niinun treenien lopuksi ja kunniaksi Hip aloitti juoksunsa sunnuntaina 6.5. :) Hieman meni Hipillä ajoitus pieleen, sillä urosvalintana Hipille on Niinu ja Teemu Linnan nuori norjantuonti Noxu aka "Harald". 

Eli mikäli luonto vain on puolellamme, on heinäkuun puolenvälin aikoihin odotettavissa karppaajillekin sopivia Nopeita Hiilareita :) 

Lisätietoja yhdistelmästä hieman myöhemmin, mutta tämän näköinen nuori herra on siis kyseessä - eli kaiken muun hyvän lisäksi söpökin vielä, aivan kuten Hipardikin. 


Pentue toteutetaan yhteistyössä Tending -kennelin kanssa ja pennut tullaan rekisteröimään Tending kennelliin. Tiedustelut ja lisätiedot yhdistelmästä siis sitä kautta. Mitä Hipardiin, tai sen aiempaan jälkeläisnäyttöön tulee, niin niihin kysymyksiin vastaan toki mielelläni, eli mikäli bongaat minut ja Näpin treeneissä, kisoissa, niin nykäise hihasta - tai laita viestiä niin saat paluupostissa puhelinnumeroni, sähköposteihin vastaamiseen ei valitettavasti tahdo aika riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti