sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Erittäin Hyvä, jopa täydellinen

On Näp pieni kaikin puolin. Sunnuntaina kipaistiin Forssan näytelmissä tavoitteena se H, mutta tavoite ei aivan onnistunut. EH:ta kun pukkasi :D Eli nyt on Näpin raivoisa näyttelyturnee, peräti kaksi näyttelyä samana päivänä: ensimmäinen - ja viimeinen, saatu päätökseen ja "valiokello tikittämään" ;D

Tosi kivan arvostelun Näp sai, mitäpä muutakaan se olisi voinut saada. Hyvä koira on hyvä koira, ellei sitten jopa erittäin hyvä. "Homomaisesta" hännästään huolimatta - tai juuri siksi. ;)

Äärettömän kaunis, ja Näpin paras stabyhoun kaveri Bami osoitti jälleen kerran sen, että kun koira on äärettömän kaunis (näillä sanoilla alkoi arvostelu), ei turkilla tartte kikkailla. "Bikinikunnossakin" (taas) SA, kun sen suurempia rusetteja ei voi Bami enää vastaanottaa. Hyvä Bamsu!

Ajatella, kyllä taitavakin voi olla kaunis ;D

Hipardin kuulumiset lyhykäisyydessään esitellään kuvin, eli...

Istua ei voi..

Maata ei voi...

Ja eniten vituttaa kaikki!

Tässä Hiiilareiden odotuksen lomassa on tehty tarkentavaa suunnitelmaa myös Näpin tulevaisuudesta jalostusyksilönä. Että Hip/Näp fanit... rohkeasti vaan nykäisemään hihasta (tai paidan helmasta vaikka) kun meitä kisoissa/treeneissä tms. näätte mikäli toivotte saavanne tietoa suunnitelmista jo hyvissä ajoin. (Kyse kuitenkin pitkän, mutta ei enää niiiiiin pitkän, tähtäimen suunnitelmista).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti