perjantai 6. heinäkuuta 2012

Samaan aikaan toisaalla...

Häppeninkiä on ollut vaikka kuinka, mutta silti - tai oikeastaan juuri siksi, blogin päivitys on jäänyt ja jäänyt ja... no asia varmaan tuli selväksi. Nyt on kuitenkin "Hiilareiden pentublogi" pykätty pystyyn. Linkki sinne löytyy -> reunasta. Ainakin toistaiseksi kyseinen blogi on vain kutsuvieraiden luettavissa ts. "perhepiiri", "Hiilari listalla" olevat henkilöt ja muutama luotto ystävä pääsevät sitä ainakin alkuvaiheessa lukemaan. Tärkeimmät Hiilari päivitykset ilmaantuvat toki tähän perusblogiinkin.

Hiilareista puheen ollen niin Hipardin kuulumiset ovat siis tätä luokkaa (vuorokausia +/- 50 hedelmöittymisajankohdasta riippuen)
Eli lupaavalta näyttää, mutta eihän sitä koskaan tiedä, vielä on pitkä matka kuljettavana ennenkuin uskaltaa helpotuksesta huokaista. Mutta varmaa on että JOTAIN tulee syntymään. Toivottavasti monta elävää, nopeaa "Hiilaria".

Näp näppärän kanssa osallistuttiin, rakkaiden treenikavereideni pehmeän painostamisen seurauksena ensimmäisiin epävirallisiin kisoihin! (no toisiin, viime kesänähän Näp osallistui seuramestaruuskisoihin ja voitti Suur MÖLLI Takku tittelin haltuun vuodeksi. Ja voi hemmetti soikoon Näp tuli näki ja voitti putkiluokan suvereenisiti ja toisti saman mölliradalla! Eikä siinnä vielä kaikki: palkinnoksi saatiin muiden härpäkkeiden lisäksi molemmista voitoista 10 euron lahjakortit, eli yhteensä 20 euroa :) Köyhä kotiäiti kiittää :)

Siitä se ajatus sitten lähti ja pienen patistelun seurauksena uskaltauduin ilmoittamaan Näpin ihan virallisiinkin kisoihin (vaikka mielessä kävi että pitäisiköhän taktikoida SuurTakku kisoja varten ;)) Tampereelle 19.6. Mittaus jännitti enemmän kuin kisaaminen ja nyt Näp on siis ihan virallisesti maxi kokoinen koira. Rata, tai siis puolet siitä, sen enempää ei päästy tekemään, sujui tosi hyvin ja jouheasti (oli kyllä helppo ratakin, samoin kuin oli kakkosilla... jos kisat eivät olisi olleet niin paljoa myöhässä olisin pyytänyt päästä nollakoirakoksi). No, kohtaloksemme koitui väärä rata josta siis hyl. Treenaaminen hylyn jälkeen oli ankarasti kielletty (siis ihan kaikki treenaaminen, mm. kontakteilla pitäminen :o) ja mitä tapahtui... Näp jäi "aijaamaan" pujotteluun. Ja kun oli se hylky alla niin... ei paljon muuta vaihtoehtoa ollut kuin kutsua koira pois ja poistua radalta (no sen verran uhmasin, että otin mä sen viimeisen aidan. Perkele tää nyt niin vakavaa voi olla yks agility). Ihan hyvä fiilis jäi ja nyt kun on muutaman kerran treenattu niin aijaaminen on ainakin toistaiseksi poissa. Niin ja kontaktit upeat - myös se keinu <3

Näpille suunnitelmissa lisää startteja loppukesäksi kun saadaan tuo Hipardin synnytys ohitse. Niin ja Hip & Näp fan club sen kuin kasvaa ja Näpille on jo laskujeni mukaan 6 pentuvaraus tehtynä (nyt nää täytyy laittaa jo ylös että missäs järjestyksessä niitä varauksia on tullutkaan... muuten sekoaa laskuista) :o Aika hyvin koiralta jonka meriitit ovat puolikas virallinen rata 1-luokassa ;) Mutta kun on hyvä ja ihana, niin on hyvä ja ihana <3


Samaan aikaan toisaalla sukulaiset tahkoivat tuloksia SM kisoissa.

9.6. Ihana "Iipardi" Routa (T.Umbra) ja Marjaana kisasivat T-teamin joukkueessa Toko SM kisoissa. Luokkana AVO ja ykköstulos pistein 166,5. Onnittelut vielä! Eritoten siitä että NYT saa mennä "isojen tyttöjen luokkaan" eikä tarvitse enää jarrutella.

Routa ruudussa - kuva Sirpa Saari.

17.6. Iiro-iskä ja Sari kisasivat Agilityn SM kisoissa Jyväskylässä ja mukana karkeloissa olivat myös Näpin ja Roudan sisarpuolet Pirtu ja Lux. Sarille ja Iirolle valitettavasti (ja juu, sen verran olen Näpin kanssa treenannut, että tutunoloinen tapa...) hylkäys finaaliradalla, mutta tois hieno rata silit, mitäpä muuta mahtavalta Iirolta voi odottaakaan?

Ja ne siskot sitten... Lux ja Elina Kalenius upeasti SM kisojen sijalle 9 ja Liuhdon tuulia kera nuoren Pirtun.... sijalle 5!!! Aika menijöitä ovat Iiron tytöt ja tutun näköistä etenemistä & työskentelyä oli Luxin ja Pirtun tekeminen.

Tässä vielä linkit finaali videoihin
Sari ja Iiro
Tuulia ja Pirtu
Elina ja Lux

Seuraavaksi sitten varmaankin päivityksiä pentukuulumisten merkeissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti