tiistai 21. heinäkuuta 2015

Synttäreitä ja (aktiivi)lomaa

Hipardin pyöreiden jälkeen juhlistettiin N-pentujen (melkein) aikuisiksi kasvamista - 19.7. täyttivät "Nohevat N:nät" aka "Nopeat Hiilarit" eli, By, Ysi, Kelpo, Kappa, Cap, Rocky ja Rio jo 3 vuotta :o Mihin ihmeeseen aika onkaan kadonnut? Juuri viimeviikollahan se oli kun tilanne oli tämä:Ja eilinen vietettiin vielä näissä tunnelmissa:Joten miten siis on mahdollista että nyt jo näyttää tältä:

Kelpo toivottamassa emälleen hyvää syntymäpäivää
Rio nauttii omasta syntymäpäivälahjastaan

Rocky

Kappa

Cap

Ysi
By

Heinäkuun alkupuolella meidän "oma" poppoo vietti (aktiivi?)lomaa Kankaanpäässä 4 vuorokauden verran. Kyseessä oli aito (?) loma-loma, eli ei siis mitään koiriin liittyvää :o Koirat tosin saivat myö nauttia lomasta: aamuin illoin n. 2,5h lenkkeilyä ja ennenkaikkea JUOKSEMISTA Kankaanpään avarissa kangasmetsissä. Pävisin vielä n. 1,5 h kevennetty versio. Sangen tyytyväisiltä vaikuttivat tytöt ja selvästi nauttivat taas päästessään aivan erilaiseen maastoon kuin mitä kotikulmilla on, revittelemään oikein kunnolla. Muutoinkin tyypit ovat osoittautuneet myös erinomaisiksi "caravan" koiriksi - etenkin Hip, joka oli jo valmiiksi "karvanaamari, kaikkien kaveri" :D Hiljaiset ja hyväkäytöksiset tytöt ovat jo saaneet myös tässä hommassa kovasti ihailua kanssa ihmisiltä. Ja etenkin Hipardi on kerännyt laumoittain "lapsifaneja" (se koira on kyllä lasten ympäröimänä niin elementissään ettei tosikaan). Nyt on vedetty hnekä ja valmistauduttu seuraavaan aktiivilomaan, jossa lenkkeilyn lisäksi Hip ja Näp harrastavat ainakin tätä:

Hipardin jokavuotinen traditio ja kohokohta: jono leikki kera Katrin ja Elinan koirien (muut eivät tähän touhuun kelpaa)

Tää on niin siistii
Lisää kyttäystä, mutta toisessa tilanteessa ;)

Tämäkin sen osaa ;)

Sit me tehdään tätä...

... ja tätä...

...ja tätä...

... ja tätä...
... ja etenkin tätä.
Ai niin! Olenko edes muistanut mainita, että Kelpo poika on nykyään todistetusti kaunis :) Eli kerran kävi näyttelyssä ja heti tuli täydellinen tulos (y)  Vaan mikäpä ihme se nyt oli: upea koira ja (lähes) ammattihandleri ;) JESS!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti