maanantai 10. elokuuta 2015

Taitavia, nopeita ja kivoja

Heinäkuun loppu vietettiin yhdistetyllä perhelomalla ja leirillä. Perhe lomaili vaunulla, minä ja koirat treenailtiin (ja lomailtiin kans vähän vaunulla :D ) Tytöistä on kyllä kasvanut ihan karvanaamareita - Hipardihan toki on ollut aina sellainen "kaikkien kaveri" ja übersosiaalinen tapaus, mutta myös Näpänder on esitellyt itsestään karavaanari puolen: ne molemmat rakastavat vaunuilua ja haikailevat päivittäin vaunun perään nytkin :D Kai siinnä sitten joku viehätyksensä on.

Leirillä treenailtiin tällä kertaa vain agilityä - siis me, jotkut muut toki treenasivat muitakin lajeja. Aika löysä oli leiriaikatauluni, sillä vain  Näpillä oli aksaa joka päivä, Hipardilla oli vain joka toinen. Jäi kivasti aikaa seurata siis myös Hipin jälkeläisiä niin aksassa kuin tokossakin. Edelleen näyttti hyvältä, vuosi vuodelta paremmalta ja paremmalta. Silvia toi mukanaan Italian kuulumisia Capista, ja se kuullostaa kyllä super hienolta ja vahvalta koiralta!

Hip, ja Hipardin tyttäret ovat kisailleet melko ahkerasti heinä-elokuun vaihteessa. Omalla kohdallani tuloksissa on näkynyt lähinnä HYL , ja Hipille yksi 15, mutta ai että on ollut makeaa mennä! Näpin kanssa on systeemit vaihteeksi sekaisin, koska se on taas lyönyt menovaihdetta vaan lisää ja minä olen pudonnut kyydistä, mutta enköhän minä sen taas joskjsu kiinni saa. Hip on tehnyt aivan hitokseen hienoa settiä, ja on niin ihanaa, kun se liikkuu mahtavasti ja kepeästi - vaikka alkaa olla jo "iällä". Aika moni saman ikäinen kun on jo (sairas)eläkeellä, ja mummeli vain porskuttaa. Juuri viime viikonloppuna sai ihailua osakseen mm. pujottelusta ja vauhdistaan. On se vaan < 3

Varsinaisista tuloksista ovat vastanneet nuoremmat tyttäret; By ja Ysi. Ysi aloitti tuloskimaran käynnistämällä valiokellon Ylöjärvellä vaatimattomalla 0 voitolla supermiinuksin :) Toinen Agisert napsahtikin sitten heti elokuun alkupäivinä, jälleen ylivoimaisella voitolla  - sillä kukapa niitä säälisertejä kaipaisi :D

By viimeisteli 1-luokan 0 voitolla ja debytoi heti perään 2-luokassa, niin ikään 0-voiutolla ja mahtavalla ihanneajan alituksella. Eikä tässä vielä suinkaan kaikki: vain kaksi päivää myöhemmin By kruunattiin uudeksi Keski-Pohjanmaan Piirinmestariksi Tokossa tuloksella EVL1, pistein 283,5! Aivan huikeaa!

 Vaikka kesää on vielä jäljellä, niin tässä jo jännätään päästäänkö heimolaisten kanssa syysleirille. Ja ylihuomenna.... ylihuomenna elämä muuttuu, eikä mikään ole enää entisellään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti