tiistai 25. elokuuta 2015

Toiveissa huikeita flippejä

Näp on niin kiltti ja täsmällinen tyttönen, että sehän aloitti juoksunsa tietenkin just eikä melkein odotettuna päivänä, eli 23.8. :) Joten...

Toiveissa huikeita flippejä 
yhdistelmästä 
Näp - Robin

 E: Agi3 Tending Ultimate
i: FI AVA FI AVA-H SE AVA SM-10 Dombacks Garm (Ruotsi) - e: Agi3 Skogsvallarens Hip (Ruotsi)

 
I: FI TVA HK3 BH Agi3, Haku PiirM 2015 Borderliz Robbin Hood
i: Gk vallh Pr Cmm`s Suck (Ruotsi) - e: Gk Vallh Pr Floss (Englanti) Pentue toteutetaan yhteistyössä Tending -kennelin (Näpin jalostuslaina)  kanssa ja pennut tullaan rekisteröimään Tending kennelliin. Tiedustelut ja lisätiedot yhdistelmästä siis sitä kautta. Mitä Näpiin tulee, niin pentua haaveilevat ovat enemmän kuin tervetulleita tutustumaan Näpiin - ja sen emään Hipiin, kotioloissa ja treenien merkeissä. Eli mikäli bongaat minut ja Näpin/Hipin treeneissä, kisoissa, niin nykäise hihasta, soittele tai laita viestiä. 


Näp on agilityn ylimmässä luokassa kilpaileva nopea ja saalisviettinen. lyhytkarvainen tricolor narttu. Sen emä on Ruotsin tuonti, agilityn 3-luokassa kilpaileva Skogsvallarens Hip, ja isä agilityn Suomen Mestaruudenkin voittanut FI AVA FI AVA-H Dombacks Garm, Ruotsin tuonti sekin. Näpin ainoa täyssisarus on Suomen Tottelevaisuusvalio, ja kilpailee SM-tasolla tokossa. Puolisisaruksia emän puolelta kilpailee agilityssa ja tokossa (voi-evl), ja isän puolelta agilityssa (mm. Promillen Pirtu)

Näp on kiltti ja rehellinen koira, jonka kanssa treenaaminen on aina miellyttävää, ja se vastaa koulutukseen nopeasti. Agilityssa Näp on lähes optimaalinen niin luonteen kuin fysikkaansakin puolesta; se on luonnostaan hyvä hyppääjä, ketterä ja elastinen. Se liikkuu hyvin eri alustoilla, eikä sillä ole ollut ääniarkuuksia. Näp on ollut hyvin helposti motivoitava; se on aina leikkinyt erittäin hyvällä intensiviteetillä. Lisäksi se säilyttää hyvin viretilansa treeneissä, kestää hyvin toistoja eikä lannistu/paineistu virheistä.

Näpillä on terveet silmät, lonkat (A-A) ja kyynäret (0-0).
Urosvalinta Näpille on Ruotsin tuonti Robin Borderliz-kennelistä. Robin on intensiivisesti ja hyvällä moottorilla töitä tekevä koira. Se on Suomen Tottelevaisuusvalio, ja kilpailee myös pk-hakukokeessa ylimmässä luokassa, ja agilityssa 3-luokassa. Pk-hakukokeessa se voitti kesällä 2-luokan SBCAK ry:n mestaruuskisoissa, ja 3-luokasta uroksella on ensimmäisestä ylimmän luokan kisastaan 1-tulos. Robin on myös haun Piirinmestari vuodelta 2015.

Yhdistelmä, josta uros on, on tehty kaksi kertaa, ja pentueiden pennut ovat olleet hyvin terveitä. Robinin isä, Suck, joka itse kilpailee Ruotsin mestaruus/maajoukkuetasolla paimennuksessa, on jättänyt hyvää jälkeläisnäyttöä niin paimennus- kuin harrastuspuolellekin; mm. Robinin veli valittiin nyt Suomen paimennusmaajoukkueeseen, yksi täyssisko on TVA Ruotsissa. Suck`lla on useita niin paimennuksessa, pk-puolella, agilityssa kuin tokossakin ylimmässä luokassa kilpailevia jälkeläisiä Ruotsissa, mm. kaksi jälkeläistä Ruotsin Vuoden tokokoira-listalla kymmenen parhaan joukossa. Robinin emä kilpailee Ruotsin Mestaruus-tasolla paimennuksessa.

Robinin omistaja kertoo, että uros tekee töitä erittäin hyvällä vireellä kaikissa lajeissa; niin tokossa, agilityssä kuin pk-haussakin. Se on sosiaalinen ja pitää kaikista ihmisistä, ja palkkautuu hyvin sekä leluin että namein. Se sopeutuu helposti uusiin tilanteisiin, ja on toimintakykyinen ja rohkea koira.

Robinilla on B/A-lonkat, terveet kyynäret ja silmät.Yhdistelmästä toivomme hyvän koulutettavuuden omaavia, vauhdikkaita ja helposti motivoitavissa olevia koiria; Huikeita Flippejä ;) Sekä Näp että Robin ovat geenitestattuja, joten pennut tulevat olemaan terveitä niin cea:n, ISG:n kuin TNS:nkin osalta.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti