maanantai 7. syyskuuta 2015

Tuloksia!

Otsikon voi mieltää monella tapaa ;)

Agilityrintamalla By ja Ysi ohjaajineen ovat jälleen pitäneet kiirettä; Anttu ja Ysi pinkoivat jälleen kerran 0-voittoon 22.8. agilityn 3-luokassa. Hieman myöhemmin Ysi sai kolmosiin seuraa sisarestaan, kun Leena ja By takoivat Kajaanissa 30.8. kakkosluokassa tupla nollavoitot! siistä siis SERT ja siirto kolmosiin :) Mahtavat Hipradin tyttäret :)

Ysi

By
Mahtava Hip itse on viettänyt viimepäivät lomaillen parhaan ystävänsä, Mikaelin, luona Netan & kumppaneiden taloudessa. Hipardin ja Mikaelin välillä on kyllä jotian sanoinkuvaamatonta sielujen sympatiaa ja Hip pyrkii jopa Mikaelin viereen nukkumaan! No, ei siinnä muuten mitään ihmeellistä, mutta... parvisänky ;)

Hipardi lomalla :)
Näp... no en nyt tiedä voiko sanoa että Näp on lomalla, sillä tavallaanhan se on töissä... tai jotain. Robinin ja Näpin kuherruskuukausi (ei kai tähän sentään ihan kuukautta mene? Eihän?) on aloitettu ja ... noh, parsikunnalla on ollut keskenään erittäin mukavaa ;)

On ollut todella kiva päästä kunnolla tutustumaan Robiniin arjessa, ja täutyy sanoa että kyllä -  oikein on miellyttävä koira! Urospuolinen Hipardi, juuri sitä mitä toivonkin :) Todella kiltti, avoin ja lunki sekä kotiolissa rauhallinen. Lasten kanssa tulee tosi hyvin toimeen, eikä tunnu muutenkaan hätkähtävän mistään.

Näp on Robiin ollut aivan ihastuksissaan myös ja seurannut emänsä jalanjälkiä loistavana jalostus narttuna mitä astutuksiin tulee. Se tyttö kyllä tieää mitä tehdään :) . Ja Robinkin taitaa tykätä Näpistä myös. Herrasmies, joka ottaa kyllä omansa.


Nuoret rakastavaiset
Näp ja Robin
Matka alkaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti