torstai 24. kesäkuuta 2010

Ei Se Käänny!!!

No niin - nyt on nähty sekin ihme ettei Hip oksennushyppääjä KÄÄNNY!! :o :o No joo, siis onhan se välillä ennenkin lähtenyt "Albaniaan" toki ja varsinkin jos ohjaus on myöhässä niin... pillit soi ja kaikki nauraa. Ja joo, tekeehän se joskus sitä että ei vaan tule vetoon mukaan koska "hän tietää mihin ollaan menossa", mutta että tuota tasoa... ja vielä sellaisessa paikassa kuin mitä eilen tehtiin... No, joka päivä oppii jotain uutta, sanotaan ;)

"Sattuneista syistä" treeneissä oli jonkun verran takaa kiertoja ;) Takaa kierrot ei Hipardin kanssa ole järin suuri ongelma, se on niissä niin hyvä että tekee ne vaikkei ohjaaja ihan kartalla olisikaan - kultainen pieni eläin :) Mutta, mutta... aivan järkyttäväksi kompastuskiveksi nousi suora putki + muuri yhdistelmä. Muurin jälkeen kun olisi pitänyt kääntyä tiukasti oikealle seuraavaan putkeen ja edessä oli kepit syöttinä... No, kepithän toki Hipardia vetää, se on selvä, mutta kun... mä en meinannut saada sitä millään reagoimaan putken jälkeen. Se vaan mennä kaasutti muurille ja siitä pujotteleen kuin... kuin kelpie tai jokin :o Mun nöyrä bortsuni :o

Sitä sit Päivin kanssa hiottiin ja hiottiin ja koitettiin saada kitaraa soimaan. Ja saatiinhan se lopulta :) Lopulta Hip teki just niin hienon oksennushypyn muurille kuin se vain suinkin osaa :) :) No, palikat toki tuli alas kun kiljaisin kesken kaiken voitonriemu huutoni täydellisesti onnistuneesta haltuunotosta ja käännöksestä :)

Kerrassaan loistavat treenit jälleen kerran! Kyl nyt alkaa pahasti näyttää siltä että näistä todellakin ON tullut (paha) tapa ;)

Ehtoolla vielä TonTon:in treeneihin ja sit jussin viettoon.


Takuttien geimeissä josksu vuonna 1 & 2 menon ikuisti Laura Järvinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti