maanantai 28. kesäkuuta 2010

To TonTon

Juhannuksen viettoon valmistauduttiin - yllättäen ;) - agiliidon parissa TonTonin treeneissä. Hepardi (ja minä myös) oli jälleen todella pätevä: Tonin radassa oli aivan sikavaikea pujottelun sisäänmeno ja Hip, "yllätys, yllätys", osasi sen tuosta noin vaan :D Yksi valssikohta tuotti aikansa murheita: joko tippui rima, tai sitten onnistuin lähettämään Hipardin "albaniaan". No, sit lisättiin kuvioon muutama vekki sinne sun tänne ja näin saatiin Hip pois "albaniasta" rimojen putoamatta :D Niin ja mä tein ONNISTUNEEN takaakierto+päällejuoksun :o :o Woot-Woot!! Kyllä oli mukava siirtyä jussin viettoon noiden treenien jälkeen :)

Eli todella antoisat ja hauskat treenit hyvässä seurassa jälleen kerran :) Mukava treenata porukassa jossa ollaan sopivassa suhteessa innokkaita ja nöyriä, ja jossa "Janten laista" ei ole tietoakaan. Noista seikoista on syytä olla iloinen, sillä ne eivät ole itsestäänselvyyksiä ne.

Jussin juhlinta sujui leppoisasti perheen parissa: häähumua käytiin haistelemassa Satakunnassa ja muu aika vietettiin kotosalla koko "lauma" leppoisissa merkeissä - mikä olikin varsin hyvä asia, sillä huolta ja murhetta on piisannut koko vuoden ihan kylliksi eikä loppua tunnu näkyvän vaan päinvastoin :( Onneksi on ystäviä joille voi purkaa sydäntään ja joihin voi luottaa <3

Ja nyt: paluu arkeen ja aksan pariin, eli kohti Hannan treenejä :)

SLP Mia Laineen ikuistamana <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti