tiistai 6. heinäkuuta 2010

Hazardihommia

Näemmä avattiin viikkoa "hazardihommien" merkeissä ja tänään on ollut päivä jonka jälkeen olo on "melko" piesty. Tarkoitus oli viettää tänään leppoisa kesäpäivä: ensin vähän biitisiä kera Aneten ja Tepon, päiväkahveja Kirsin kera, yms. yms.

No - homma lähti heti aamusta lapasesta: pygmi oivalsi että piimää - joka on pygmistä parhautta - säilytetään jääkaapissa. Ja koska hän on niin eripätevä pygmi, ja äiti niin inha että säännöstelee piimän lipittämistä, niin välkkynä poikana haki piimänsä *aivan itse*. Vähänkö hei hianoo?? Piimäepisodin lisäksi aamuun mahdutettiin toki myös ne ihan "normi päivä" hässäkät ja pisteenä i:n päälle tuli puhelu TAYSista -> labravaruksia ja reseptien noutoa sen hössäkän keskellä. Oikein ihmettelen miten muistin ottaa pygmin mukaani apteekista enkä unohtanut lasta sinne :o Melkoinen saavutus! Kyllä tällä "Vuoden äiti" palkinto kotiin pokataan ihan varmalla ;)

Biitsille päästiin lopulta joten kuten ja hauskaa oli. Pygmi oppi uimaan. Ainakin melkein tai jotain. Ja mansikoita kiskoi kaksin käsin kuin hullu puuroa. Lounasaikaan kotiin ja voi mikä ihana näky olikaan vastassa! Laikapoika iloisesti häntää heiluttaen ravasi autoa vastaan jo portilla. Niin suloista <3 Suloisempaa tosin olisi ollut se, että laikapoika olisi heiluttanut häntäänsä siellä koiratarhan aitojen SISÄ puolella, jossa sen olisi kuulunut ollakin... No, ei mitään. Laika tarhaan ja aitatalkoisiin... Sit pygmiä syöttään ja päikkäreille laittamaan.

Oli kyllä olo jo aika finaalissa kun Kirsi saapui, ja keittiö kuin ydintuhon jäljiltä. Mutta mukava iltapäivä maailman parhaan Kirsin ja ystävän kanssa maailmaa parantaen ja *kaa jauhaen virvoitti kyllä kummasti niin että illan jaksoi taas painaa :) Ja päikkärit virvoittivat pygmin - painaa jaksoi siis sekin. Kuten aina :)

Hazardihommia harrasteli myös Hipardi aksatreeneissään. Se itseasiassa tuntui olevan ryhmän bordenscollieiden teemana tällä kertaa. Ensin Sentti tekee kamikaze iskun kohti Marjukkaa (onneksi taisivat molemmat selvitä säikähdyksellä) ja pian perään jo Hipardi apinoi Senttiä minkä kerkesi. No, hazardia lukuunottamatta treenit sujuivat varsin kivasti. Hanna piiskasi tekemään päällejuoksut kunnolla kun sorruin taas "vanhanaikaiseen" nysväämiseen. Yksi esteen ohi veto tuotti melkoisia haasteita kun en saanut Hipardia millään mukaan vetoon, mutta loppujen lopuksi sekin onnistui :)

Kohta puolin edessä onkin hurja agilityputki - sitä ennen käydään ostamassa Ideapark tyhjäksi lasten vaatteista ;)

Saas nähdä kasvaako Pygmistä yhtä hurja vesipeto kuin mitä Roosa-vainaa oli eläessään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti