keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Paska Mutsi ;)

Do diin, tää "paska mutsi" on niiiiiiiiin innoissaan huomenna alkavasta T-leiristä ettei malta edes nukkumaan mennä :) Pygmi pääsi yökylään mummolaan jo tänään, koska äippä lähtee kohti hiidenhelmeä aamu varhain jo. Perjantai-iltana iskä-mies hakee pygmin viettämään "poikien iltaa" ja viikonloppuna mun 2pojat" toki tulevat äitiään (ja Hipardia) moikkaamaan leirillekin, mutta siis... pikku pygmi ei ole niin pieni enää, kun kerta on ekaa kertaa ihan yökylässä. *sniff* 

Ja *kat! Hyvin se siellä pärjää! Tuttujen ja rakastavien ihmisten parissa. Ja hyvin pärjäävät "pojat" kahdestaan viikonlopun. Ei ole äidin ikävä (ainakaan vielä ;)) ja syyllisyyttä ei tunneta; hei haloo, olen kuitenkin pygmin kanssa kokolailla 24/7 - enkä pelkästään kanssa, vaan todella _läsnä_. Eli... ei se rikki mene 4 päivän erosta. Tai no, kolmen, sunnuntainahan minä jo kotiudun. Tai siis kahden - mehän nähdään joka tapauksessa lauantaina :)

No mutta, alku viikko on ollut melko kiireellistä: rataskauppoja on koitettu tehdä ja ratoja kierrellä. Rataskaupat onnistuivat, ratojen kiertely taas... no ei ihan niin helpolla. Maanantaina käytiin Hannan piiskattavina eikä oikein mikään tuntunut toimivan. Siis mulla. Helle pehmitti pään. Ei jaksanut.

Oikeastaan vielä huonommin, mikäli se on edes mahdollista, meni tiistaina Päivillä. Oli kai niin kuuma etten pystynyt olemaan "cool", vaan pää kävi kuumana ja jalat kylmänä vaikka pitäisi olla tietty täysin päinvastoin :/ Katkokävelyä ja sähläämistä. *tutti. Siis oma pöljäily. Hip oli mahtava ja ihana ja teki kaiken minkä osasi niin hyvin kuin osasi (kuten koirat yleensäkin tekee, mut Hip on tässä(kin) asiassa aivan omaa luokkaansa <3 Et eipä auta muu kuin käydä peilin edessä taas nöyrtymässä :/ )

No, peilille asti ei tarvinnut mennä, sillä jo jäähdyttelyillä mietin että mikä hemmetti siinnä nyt oli että niin pieleen meni - ja sit tajusin: mulla on päässä vikaa!! ;D Siis noin niin kuin agilityssäkin - heh. Tajusin, että olin TAAS ajatellut koko ohjaamisen ja radan ihan väärällä tapaa :( Eli ei linjoja. Missään. Pahus. Nyt siis taas oikein kunnon focusoituminen noihin linjoihin ja kaikki ylimääräinen haihattelu veks, niin eiköhän se siitä sitten taas.

Torstaina päästään testaamaan miten homma käy näillä helteillä käytännössä kun edessä on Sepon (Savikko) tiukat treenit. Ei kehtaisi mokailla Sepon valvovien silmien alla ettei se aivan lannistu koko mies ;) No mutta, jos torstaina päädyn nolaamaan itseni totaalisesti, niin onneksi voin jatkaa samalla linjalla Sepon treeneissä myös perjantaina ja viikonloppuna Elinan  (Jänesniemi) ohjauksessa ;D Joka asiassa on positiiviset puolensa.

Niin ja meinaan minä tokoillakin :o :o Eli siis kanssaleireilijöille on luvassa tilannekomiikka ihan koko rahan edestä :D

Pygmin "äitiloma" kulunee näissä merkeissä:
Keksi on niiiiiiin hyvää - varsinkin kun sen jakaa mummin kanssa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti