tiistai 28. syyskuuta 2010

Haikeaa...

Viikonloppu vierähti "orjaillessa" Pirkanmaan Parhaassa Seurassa, eli tietenkin TAKUTien kisoissa. Alunperin mun piti mennä orjailemaan vain sunnuntaina, mutta kun yks jos toinenkin lauantain työntekijöistä kaatui flunssa-aallon murtamana petiin otin ns. "lennosta" jokusen talkootunnin myös lauantaille. Sunnuntaina sit notkuttiinkin kisapaikalla aamusta iltaan ihmettelemässä mm. ohutta tappia ja turpoamisvaraa sekä toinen toistansa hienompia suorituksia. Sunnuntaina 3 luokat vaikuttivat todella kovilta ja mukana oli monta upeaa koirakkoa joita ihastella. Ja kadehtia. Alkoi nimittäin niiiiiiiiiiiiin tehdä mieli päästä radalle kera Hipardin :-/ Tähän asti treeni- ja kisatauko on sujunut suht kivuttomasti, mutta nyt... voi perse :( No mutta, mulla on sentään elossa oleva, terve koira joka, jos ei nyt mikään ihan hirveästi mene pieleen, muutaman kuukauden kuluttua jo kirmailee radoilla vanhaan malliin, et niin.... eiköhän tän kestä.

Niin ja onneksi on ihania ystäviä joilta saa koiria liisattua :D Ja itseasiassa jo ihan muutaman päivän kuluttua pääsen treenaamaan TonTonin treeneihin taasen :) Vaikka kyllä jännittää....

Hipin kuulumisia... no, Hip kasvattaa mahaansa. Pyöristynyt on ja muistuttaa lähinnä käpylehmää ;D Itseään ei kummoisemmin vielä varo mutta kyllä tuo masu jonkun verran painaa, eli vauhti on hidastuntu. Harmitti oikein kovin pientä hippa-Liisaa kun hävisi Kuulalle juoksukisan - päätti sitten mennä maate keskelle kenttää ja haukkua mokomalle rellestäjälle ;) Myös 7 metrin myyräloikat ovat lyhentyneet about 6 metriin.

Nisät ovat kasvaneet ihan hirvittävästi ja ehkä Hip on hieman uneliaampi kuin tavallisesti. Mutta vain ehkä :-/ Eräänä päivänä se tuli jopa halusta tarhasta sisälle kesken päivän muutamaksi tunniksi, sitten tosin taas halusi mennä ennemmin tarhaan (huomasi kai että sisällä on tylsää, tylsää ja vielä kerran tylsää), eikä ole sen jälkeen sisällä viihtynyt.

Haikeutta on tuonut mieleen myös vanhat treeni- ja kisavideot SLP:stä. On se vaan ollut taitava ja hieno koira (tai no niin, elossahan SLP edelleen on, että onhan se toki edelleenkin hieno - ja varmasti myös taitavakin). Varsinkin kun ajattelee kuinka vähin tiedoin ja taidoin sitä on aikoinaan treenattu... Kirsillä on olemassa myös mun ja Wilman videoita, mutta... niitä en taida vielä voida katsoa.

Mamin Kulta Poika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti