lauantai 13. maaliskuuta 2010

HIPille PIPpeliä :o :o

Kuten tarkkasilmäisimmät ja -korvaisimmat lienevätkin jo huomanneet, niin "hiihtolomalla" HIP ei suinkaan hiihdellyt, vaan matkusti seksilomalle Thaimaahan Pyörönmaahan missä "hutsu-Hip" muutti lampolan edustan hetkessä joksikin punaistenlyhtyjen kaduksi : / Oli kyllä aikamoista menoa, mutta ei siitä sen enempää; pidetään nämä intiimi asiat perheen sisäisenä tietona koska tässä blogissa ei ole sitä "K-18" varoitusta ;o

Hip neidon alttarille johdatteli herrasmiehen elkein loppusyksystä Ruotsista Suomeen tuotu nuori, paimenlinjainen uros Seemework Pip.

Pip on silmistään, lonkistaan ja etupäästään terve mahtava luonteinen energinen nuori mies jolla on varsin hieno sukutaulu. Pipistä lisää esittelyä "pennut" sivulta sekä Tending kennelin sivuilta, josta löytyvät myös Korrien yhteystiedot mikäli tämä yhdistelmä kiinnostaa.

Hipin ja Pipin "soidinmenot" sujuivat siis hienosti ja saimme useita onnistuneita astutuksia tälle parille viikon 9 aikana :) Rankka viikko oli meille koirien omistajille, sillä matkat ja nuoren parin herkät hetket nielivät vapaa-aikaa suht tehokkaasti ja nyt vain toivotaan että yritys tuottaa hedelmää :)

Nythän meneillä on "se tylsä vaihe": epävarmuus ja odotus - mutta toisaalta, sitähän se elo muutenkin on. Epävarmuutta ja odotusta. Välillä onni potkaisee ja välillä koetelleen sitä turhautumisen ja pettymyksen sietokykyä melko tehokkaasti : /

Kovasti olen koittanut olla intoilematta ennen ultrakäyntiä (nimim. kokemuksella oppinsa saanut - liki 4 vuotta meni "oikeaa harrastuskoiraa" odotellessa, mutta... odotus palkittiin ruhtinaallisesti; Hipardilla :)), mutta... täytyy tunnustaa että joo, kyllä tässä sellaisia "odottavan mamman" päiväunelmia on alkanut päässä vilisemään - minulla : / Melkeinpä enemmän kuin mitä omana "tiineysaikana" (argh! Nytpä tiedän miten ulkopuoliselta ja varmaan myös turhauttavalta onkaan tuntunut minun odotusaikani Samista.) Ja kieltämättä alkaa ihan pikkuisen tuntua siltä että Hip on hiukan levinnyt, karvakin jotenkin "rasvoittunut" ja että se liikkuu hieman varovaisemmin kuin tavallisesti. 

Hui - jännää! Mutta nyt päiväunelmat stop tykkänään ja odotellaan coolisti - tai ainakin niin coolina kuin suinkin vain voi - ultran kuulumisia. 

Ja tälläinen "könsikäs" Hipardin sulho Pip on ts. kaiken muun hyvän lisäksi vieläpä kauniskin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti