tiistai 2. maaliskuuta 2010

Uutta suoleen, kun vanha kuolee!

Do diin, vanhat blogit ovat päätyneet blogien hautuumaalle ja luulenpa että kotisivutkin saattavat lentää bittiavaruuteen tässä joskus, syystä että ei... ei vaan tahdo tuo inspiraatio riittää ei : /

Jossain hetkellisessä häiriössä päädyin kuitenkin tsekkaamaan että no mimmones systeemi tää bloggerin blogi on ja aikani kikkailtuani... no niin. No, varsinaista treeniblogia tästä ei ole tarkoitus tehdä (vaikka vannomatta paras), sillä ainakaan juuri nyt - kiitos tuon "pygmin" (07/09) - ei jaksa mitään kovin tähtitieteellisiä muistiinpanoja treeneistä tehdä. Pysyköön treenijutut päässä - jos pysyy ;)

Lähinnä tämä blogi tullee olemaan koko lauman kuulumisista kertova - tosin, pääosassa koirat ja etenkin HIP koska HIP nyt vaan on niin paras, syystä että... no mun elämässä nyt ei vaan tapahdu muuten niin yhtään mitään ;D Ja vauva blogit on sitten vauva blogeja.

Koska tämä bloggeri vaikuttaa ihan fiksulta systeemiltä, niin saattaa olla että tosiaan deletoin myös kotisivunikin datataivaaseen, sillä koirien (ja ehkä vähän ihmistenkin) tiedot on tarkoitus siirtää tänne bloggeriin - alkuahan tuossa jo olen väsäillytkin.

Mutta näillä mennään - katsotaan riittääkö into pidemmälle kuin ensi viikkoon ;)

Kuva: Laura Järvinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti