tiistai 9. maaliskuuta 2010

Kevyesti keskellä päivää :)

Eilen käytiin ottamassa kevyehköt päiväkahvit liitotreenit med Mia & Marita, koutsina tuttuun tapaan Tero. Liitojen "keveys" koski tosin vain Hipardia, ohjaaja joutui (pääsi) taas rääkkiin ja hyvä niin - oli varmaan parhaat liito treenit viikkoihin! Siis ainahan nuo Teron treenit loistavia ovat, mutta tää oli überloistava :)

Teemana rytmitys & linjat sekä eritoten Hipardin kohdalla takaa ohjaus. Molempiin vetoihin löytyi hyvät linjat melko nopeasti, pienen säädön jälkeen löydettiin vielä paremmat: leikkaus vaihdettiin vekitykseksi, poispäin kääntö sylkkäriksi, niisto pisaraksi ja "hipatus" jonkinlaiseksi ihmisnuolen+päälle juoksun sekoitukseksi ja joitakin kohtia koitettiin eri puolilta ohjaten. Haltuunoton ajoitusta yhdessä kohtaa jouduttiin viilaamaan hieman pidempään, muuten ei mainittavia "pään raavintaa" aiheuttaneita kohtia - Hip meni just niinku pitikin ja tautisen lujaa (medi rimoilla kun vieläpä mentiin) just niinko pitikin :) Sille tytölle kyllä niiiiiiiin sopii tuo tyyli, missä sen annetaan tehdä töitä ilman turhia "nenästä vientejä" - Hip haluaa että siihen luotetaan, ja miksipä en luottaisi? (niinpä - sanokaapas se : / )

Hienointa oli se, että vain yhden kerran tein perinteisen "voima-alue" mokan ja tajusin sen itsekin -> korjauksen jälkeen homma toimi kuin "junan vessa" eikä muutoksesta aiheutunut jatkoa ajatelleen mitään haittaa -> piti vaan muuttaa sit se seuraava poispäin kääntö sylkkäriksi.

Oli kyllä tosi mukava päätös Hipardin ja minun agilitykeväälle, näissä fiiliksissä on mukava jäädä tauolle sulattelemaan opittuja asioita :)

 Kesällä sit taas näissä merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti