torstai 4. maaliskuuta 2010

Ja sitten pitäis vielä hymyillä...

*Huoh* Tää on niin tätä, elämä siis. Juuri kun kuvittelee että pilvellä ehkä sittenkin on se kultareuna ja päivä paistaa risukasaankin, niin... täystyrmäys! Isku vyönalle ja keuhkot tyhjiksi :( Ei mukavaa ei. Ja vaikka omasta mielestäni minulla on tämän oman elämäni "prioriteettilista" aikas hyvin järjestyksessä, niin kyllä sitä vaan (taas) joutui miettimään että mikä elämässä _oikeasti_ on sitä tärkeintä. No mutta, nyt sitä on tarkastelut ja näillä mennään - pitää pelata niillä korteilla mitkä on jaettu ja onneksi on hyviä ystäviä joiden olkapäätä vasten voi rauhassa nyyhkiä. (kiitos teille rakkaani!!)

Nuo ystävät ovat kyllä viime aikoina nousseet todella arvoonsa ja sen on saanut huomata että hyvät ystävät ovat kullan arvoisia. Itseasiassa kultaa paljon arvokkaampiakin, sillä jaettu ilo on kaksinkertainen ilo ja jaettu suru vain puolikas suru ja se auttaa jo paljon.

Mutta... se synkistelystä - näillä mennään. Ja miksipä ei mentäisi sillä elämässä tärkeintähän on elämä. Ja jos ei olisi vastoinkäymisiä ja ongelmia, ei olisi myöskään elämää :)

Elämä, rakkaus, perhe ja ystävät - siinnä ne tärkeimmät, kaikki muu on vain turhaa sälää ja rekvisiittaa.

Elämä
 

Rakkaus
 

Perhe

Ystävät

2 kommenttia:

  1. Mä siis löysin tänne ihan vahingossa ku vakoilin sun fb profiilia aikani kuluksi...
    Ehkä tästäki vielä jonkinlainen vauvablogi tulee...jos tulee ;-)

    T.Salla

    VastaaPoista
  2. heh-heh, nähtäväksi jää, mutta toivotaan että näin käy :)

    VastaaPoista