keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Tappotreeniä

Maanantaina testailtiin Janitan "virhetreenin" rataa kera Hanan & Mian. Hipsu oli tosi PRO vaikka treeni melkoista "tappoa" olikin (takaa kierto suoran putken jälkeen ja sit takaisin suoraan putkeen) ja toi tosi hyvin esille sen että Hipardin kanssa "less is more" :) Se on kerta kaikkiaan niin pätevä pieni eläin ja varsinainen mulkerohyppääjä (Janitan luennolla oli juttua noista hypyistä ja rimomisesta muuten ja oli aika hauska huomata kuin samalla tavoin me ollaan todennäköisesti koiriamme opetettu. Vielä "jännempää" on se, että vaikka mullakin on ollut useita koiria ohjattavana ja vieläpä eri rotuisia, niin kaikki ovat olleet mulkeroita eikä rimominen ole ollut ongelma... no, eli joko mulla on käynyt ihan jeesuksenmoinen tuuri vudesta toiseen tai sitten... ;)) ja kun vielä tekee rataa aivan mielettömän hienolla asenteella, niin eipä siinnä sit tosiaan muuta tarvitse kuin lukea nuotteja.

Niiden nuottien kanssa vaan pitää olla tosi tarkka että osuvat kohdilleen, muuten päättyy "EK" ulosajoon. Tuon takaa kierron "nuottien" hahmottamiseen meni tovi jos toinenkin ja onneksi oli Mia "lisäsilminä" jeesaamassa jotta linjan tarkistus onnistui kunnolla.

No, tuli treeneissä toki huonojakin kohtia syystä että näemmä Hip tulee halusta sekä niistossa että ihmisnuolessa läpi. Se ei joko sittenkään osaa niitä kunnolla ja/tai ei ole motivoitunut tekemään niitä oikein. Nyt pitäisi miettiä mitä teen asian kanssa vai teenkö mitään?

"Kotikenttä" on myös kuivunut mukavasti jo ja jonkun verran on tehty puomin nousuja sekä pujottelun häiriötreeniä. SLP toimii loistavana häiriönä (oikeesti, se häiritsee, mutta ei ole vaaraksi itselleen ja muille kuten rakas Roosa-vainaa oli haahuillessaan kuurona sinne sun tänne. Aina sai pitää silmällä että missä se milloinkin on ettei jää joko mun tai Hipardin jalkoihin.) Ja palkkioksi pääsi vanhapoikakin tekemään kepit :) Lystiä tuntui olevan vaikkei vauhti takavuosien menoon enää toki ylläkään.


SLP:n liitokisoissa ikuisti Mia Laine 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti