keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Pennusta meTSUriksi

Ajoittain mietin mitä niin hyvää olen elämässäni tehnyt, että olen ansainnut niin täydellisen ihanan muksun kuin mitä pygmi on? Vai onko vain minun kasvattajan kykyni niiiiiiiiin huippuluokkaa? ;) Kävi nimittäin niin, että puoli vahingossa tuli testattua pygmin "KeVa" (=Kennel Vauva) ominaisuudet ja näyttää siltä että pygmi todellakin on matkalla Pennusta Mestariksi, eli todellinen agilitylapsi ;)

KeVa testi alkoi rataskuumeesta;  Nyt kun ulkotreenikausi on taas korkattu, pääsee pygmi taas mukaani treeneihin. Hankaluutena tässä on se, ettei meidän "miehistönkuljetusvaunussa" ole turvaistuinta, ainoastaan "urheiluautosta" sellainen löytyy. Ja urheiluautossa taas on todella pieni tavaratila kun mukaan pitäisi mahtua rattaat, pygmin huoltotarvikkeita, toko kamppeita, leluja, jne... niin ja olisi tietenkin todella mukavaa mikäli se koirakin mukaan mahtuisi.

Matkisten kanssa tila riittää, mutta... kun pitäisi se koira lämmitellä ja jäähdytellä ja noissa maastoissa missä nuo toimet tapahtuvat tulee matkisten kanssa äitiä ikävä. Yhdistelmiä taas on aivan järjettömän rasittavaa nostella autoon ja sieltä pois - ja lisäksi: kun yhdistelmät peräluukkuun pakkaa, ei sinne sitten muuta tarvitsekaan enää laittaa. Peräti kaksi kertaa jaksoin käydä treeneissä näiden resurssien voimin ja sit riitti: Pakko Saada Kuomurattaat!!! (niin ja voi olla että tässä painoi sekin että mun nyt vaan teki niin kovin mieli ihka uusia ihania rattaita ;))

Rataskuume oli tuskastuttavaa: googlettamista, selailua, kuvia, vertailuja.... ei päätä eikä häntää että mikä näistä nyt olisi hyvä - ja ennen kaikkea: mikä mahtuisi autoon sillee sopivasti? Ei auttanut muu kuin suunnata nokka kohti Tamperetta ja lähteä koeajamaan.

Monen mutkan vuoksi päivä venähti ennakoidusta "hieman": olimme ensimmäisessä ostospisteessä klo 11.45 ja illalla kotona ilta kahdeksalta :o Pygmi kun ei nuku autoon, niin vietti koko päivän ilman päikkäreitä ja ruokailutkin olivat vähän miten sattuu, ja silti... Ei rutinan rutinaa!!! Ei kitinän kitinää!

Poitsu mennä päristeli tyyriinä rattaissa pitkin eri lastentarvikeliikkeitä, hymyili myyjille ja konttaili käytävillä. Mikään ei sen maailmaa tuntunut häiritsevän :o Aivan mieletön turnauskestävyys pikku miehellä siis :o Uskomaton lapsi, oikea "reissumuksu" :)

Niin ja saatiin me en uudet kiesitkin: Emmaljungan Scootterit :) On ne vaan IhQt :)

vähän polleena kyydissä.

ps... niin, tosin ostin sit myös "miehistönkuljetusvaunuun" turvaistuimenkin, joten periaatteessa olisin siis voinut tehdä treeni- ja kisareissut sillä, ja mukaan olisi mahtunut vaikka kahdet yhdistelmät ja kaikki talouden koirat. Mutta ei kerrota tästä kellekään sillä mä ihan totta halusin just uudet Ihqut rattaat ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti