torstai 15. huhtikuuta 2010

Tiistai treenit

Tiistaina huristeltiin pitkästä aikaa Nokialle treenaamaan, mutta yllätys, yllätys... treenejä ei sitten ollutkaan :o argh, onkohan mun säpo:ssa jotain hämminkiä ettei viestit tule perille sillä en ollut saavuttanut viestiä treenien perumisesta : / No, onneksi sentään on avain halliin, joten vallattiin kenttä Hipardin kanssa parhaassa mahdollisessa seurassa: keskenämme :D Ja esteitäkin oli valmiina siihen malliin että melko pienillä säädöillä päästiin treenaamaan "viikon teemaa", eli linjoja ja leikkauksia. Ja vitsit että meni hyvin!! Yhdessä kohtaa jyräsin leikkauksessa liikaa päälle, mutta senkin tein vain kerran ja linjat oli heti kättelyssä tosi onnistuneet (vaikka mietinkin ohjausta suunnitellessa että onko tää nyt ihan extriimiä vai ei - ei ollut :)) Harmi ettei Tero ollut paikalla näkemässä - ois saanut olla meistä ylpiä hän :)

Lisäksi vielä "anjamaisia" pujottelu treenejä (sujui leikiten) sekä kontakti treenit A:lla ja puomilla. Lyhyet ja intensiiviset treenit - vähän tuntui pöljältä ajatus että jahas, tässä sitä sit ajeltiin yht 100 km yhden 15 minuutin vuoksi (no 20 min kun pidettiin pitkä tauko harkkojen välissä), mutta no, tulipahan tehtyä ja laatu korvaa määrän :)

Määrästä puheen ollen... lumet on sulaneet ja piha kuivunut sellaista ennätystahtia että haravointi kutsuu ihan piakkoin :( (ok- asumisen nurja puoli :( Haravointi on ihan ok, jos sitä ei tartte tehdä kuin max vartin verran kerran syksyllä ja kerran keväällä - valitettavasti näiden meidän "tiluksien" haravointi ei ihan vartissa onnistu ;o)

Hipardi olen kovasti yrittänyt opettaa haravoimaan, mutta kun ei sillä reppanalla ole peukaloa, niin ei harava pysy lapasessa. Mutta onneksi se pitää huolen siitä ettei kuorma valu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti